İşte dev derbinin ilk 11'leri

Ali Sami Yen Stadı bugün dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesine ev sahipliği yapacak.

  Saat 19 . 00 ' da başlayacak dev karşılaşmayı , kariyerinde 7 . kez derbiye Cü ; neyt Ç ; akır yö ; netecek .

Cü ; neyt Ç ; akır ' ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşç ; ıoğlu yapacak . Dev maç ; ın dö ; rdü ; ncü ; hakemi ise Sü ; leyman Abay .

BURSASPOR YENİLDİ , GÖ ; ZLER DERBİYE Ç ; EVRİLDİ

Turkcell Sü ; per Lig lideri Bursaspor deplasmanda İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyespor ' a 2-1 yenilirken , derbi maç ; ezeli rakipler iç ; in daha da anlamlı hale geldi .

Her iki takım da derbiden galibiyetle ayrılarak , şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma gelmeyi amaç ; lıyor . Ligde Bursaspor ' un 58 , Galatasaray ' ın 53 , Fenerbahç ; e ' nin ise 52 puanı bulunuyor .

GALATASARAY ' DA ARDA SEVİNCİ

Ali Sami Yen Stadı ' nda bu sezon yaptığı 12 lig maç ; ından 9 ' unu kazanan , 3 ' ü ; nde berabere kalan ve rakiplerine hiç ; yenilmeyen Galatasaray ' da , derbi ö ; ncesi kaptan Arda Turan ' ın maç ; a yetişip yetişmeyeceği merakla bekleniyor .

Sakatlığı nedeniyle son Trabzonspor maç ; ında forma giyemeyen ve ve sadece dü ; nkü ; idmanın bir bö ; lü ; mü ; nde takıma katılan milli futbolcunun , tedavisinin ardından antrenmanın tamamında takımla ç ; alıştığı aç ; ıklandı .

Galatasaray ' da Harry Kewell ' ın sakatlığı ise sü ; rü ; yor .

FENERBAHÇ ; E ' DE EMRE SIKINTISI

Bu sezon Kadıkö ; y dışındaki 13 lig maç ; ından sadece 6 ' sını kazanabilen , son 3 deplasman maç ; ında 3 puan alamayan Fenerbahç ; e ' de ise Emre Belö ; zoğlu ' nun sakatlığı teknik heyeti dü ; şü ; ndü ; rü ; yor .

Sarı-lacivertli takımda bu sezonun en etkili oyuncusu olarak ö ; n plana ç ; ıkan , ancak eski takıma karşı Ali Sami Yen Stadı ' nda sahaya ç ; ıkıp ç ; ıkamayacağına merakla beklenen Emre Belö ; zoğlu , son antrenmana katılmadı .

Fenerbahç ; e ' de ayrıca Uğur Boral , Ali Bilgin ve Deniz Barış , dev derbide takımlarını yalnız bırakacak . Sakat oyunculardan Cristian Baroni ' nin durumu ise maç ; saatinde belli olacak .

MUHTEMEL 11 ' LER

Ezeli rakiplerin derbi maç ; ta sahaya ç ; ıkması beklenen olası 11 ' leri şö ; yle :

Galatasaray : Leo Franco , Sabri , Neill , Servet ( Emre Gü ; ngö ; r ) , Hakan Balta ( Caner ) , Keita , Mustafa , Barış , Giovani , Arda ( Elano ) , Jo

Fenerbahç ; e : Volkan Demirel , Gö ; khan Gö ; nü ; l , Lugano , Bilica , Andre Santos , Mehmet Topuz , Selç ; uk , Emre ( Deivid ) , Vederson ( Ö ; zer ) , Alex , Gü ; iza .


Haber 7