Giresunspor Evinde Bucaspor'a Mağlup Oldu

Giresunspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle üç puan almayı başaran Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

  Karşılaşma sonrasında basın toplantısına ikinci golü ; n sahibi Onur ' la gelen Teknik Direktö ; r Ö ; zcan Kızıltan , ' Son haftalarda kazanan Giresunspor ile zor bir mü ; cadele olacağını biliyorduk . Kö ; tü ; saha koşullarını da biliyorduk . Buna hazırlıklı olarak geldik . İddialı bir takım olan Giresunspor karşısında ö ; nemli bir galibiyetle ü ; ç ; puan aldığımız iç ; in mutluyuz . Ayrıca Giresunspor ' un başkan , yö ; netim ve camiasına ç ; ok teşekkü ; r ediyoruz ' dedi .

Giresunspor Teknik Direktö ; rü ; Levent Eriş ise , Bucaspor karşılaşmasından mağlubiyetle ayrıldıklarını ancak Play off mü ; cadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini sö ; yledi . Eriş , ' Bizim iç ; in ö ; nemli olan bir karşılaşmayı kaybettik fakat her şey bitmiş değil . Play Off mü ; cadelemiz sonuna kadar devam edecektir . Karşılaşmaya bakacak olursak da oyun ü ; stü ; nlü ; ğü ; bizdeydi , gol pozisyonlarına biz defa fazla girdik ancak istediğimiz sonuca ulaşamadık ' diye konuştu .