Gaziantepspor Son Dakikada Vurgun Yedi

Turkcell Süper Ligde oynanan Gaziantepspor-Sivasspor maçı, Sivasspor'un son dakikada attığı golle 2-2 berabere bitti.

  Turkcell Sü ; per Ligde oynanan Gaziantepspor-Sivasspor maç ; ı , Sivasspor ' un son dakikada attığı golle 2-2 berabere bitti . Maç ; sonunda Gaziantepsporlu futbolcular son dakikada yenilen golü ; n ç ; ok ü ; zü ; cü ; olduğunu ifade ederken , Sivassporlu futbolcular alınan bir puanın sevincini yaşadıklarını sö ; yledi .

Gaziantepsporlu Erman Ö ; zgü ; r , antrenman maç ; ında bile bu kadar pozisyona giremediklerini ifade ederek , ' Bu kadar pozisyonu değerlendiremiyorsanız , futbolda 2-1 en tehlikeli skorlardan bir tanesidir . Futbolun adaleti olmadığını aldığımız bu acı sonuç ; la bir kez daha anladık . Bizim futbolcu olarak kimseye kızmaya hakkımız yok ' dedi .

Sivassporlu Abdurrahman Dereli ise aç ; ıklamasında , ' Bugü ; n gerç ; ekten iki takım iç ; in de ç ; ok iyi mü ; cadele etti . Ö ; zellikle Gaziantepspor ç ; ok gol fırsatı kaç ; ırdı . Ç ; ok şanssız goller yedik . Bugü ; n 90 . dakikada attığımız gol bizi aç ; ıkç ; ası ç ; ok sevindirdi . Bundan sonra ö ; nü ; mü ; zde Galatasaray maç ; ı var . En iyi şekilde hazırlanıp ligde kalacağımıza inanıyorum ' diye konuştu .

Sivasspor ' un kaptanı Mehmet Yıldız da , alınan bir puanının kendileri iç ; in ç ; ok ö ; nemli olduğunu kaydederek , ' Bu puanının bize Allahın bin taktiri olarak dü ; şü ; nü ; yorum . İnşallah bu puanla ligde kalacağız . Zor bir deplasmandan bir puan aldık . Bundan sonraki maç ; lara daha iyi hazırlanıp , Ö ; nü ; mü ; zdeki Galatasaray maç ; ı ile birlikte ç ; ıkışa geç ; erek alt sıralardan kurtulmak istiyoruz ' diye konuştu .

Basın mensuplarının , ' Maç ; iç ; indeki agresif davranışlarına ise Mehmet Yıldız , ' Agresif olmak zorundayız ç ; ü ; nkü ; zor bir durumdayız . Bu zor durumdan da kurtulmak iç ; in bizim uyarıcı olmamız gerekiyor . Bunu da arkadaşlarımızı ateşlemek iç ; in yapıyoruz ' şeklinde yanıtladı .
Sivasspor ' un Kulü ; p Başkanı Mecnun Odyakmaz ise , ligde kalacaklarından en ufak bir şü ; pheleri olmadığını belirterek , ' Gerç ; ekten bizim iç ; in ç ; ok ö ; nemli bir karşılaşmaydı . Hocamızla birlikte ilk karşılaşmaya ç ; ıktık . Bu maç ; tan puan bekliyorduk . Ç ; ok zorda olsa bunu başardık . Futbolcu arkadaşlarımızın ö ; zverili ç ; abalarıyla bunu başardık . Mutlu olarak ve rakiplerimize gö ; re avantajlı olarak şehrimize dö ; nü ; yoruz ' dedi .