Denizlispor Ligde Kalma Umutlarını İyice Azalttı

Turkcell Süper Ligi'in 27

  Turkcell Süper Ligi ' in 27 . haftasında Denizli Atatürk Stadı ' nda oynanan maçta Denizlispor Kasımpaşa ile kendi evinde 3-3 berabere kalarak ligde kalma umutlarını iyice azalttı . Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Denizlispor taraftarları teknik direktör Hakan Kutlu aleyhine sloganlar atarak istifasını istedi . Stat dışında da protestolarını arttırarak sürdüren Yeşil-siyahlı taraftarlar polis tarafından stattan uzaklaştırıldı .
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural , enteresan bir maç oynadıklarını belirterek , " Oyunun başında maç koptu derken , 1 ve 5 . dakikada iki gol bulduktan sonra rakip takım toparlanmadan farkı ikiye çıkardık . Eşleşme hatalarından iki gol yedik . Futbolun hataya gelmez bir oyun olduğunu en bariz örneklerinden birini gördük bugün . Bu maçı kaybetseydik çok üzülürdük . Bu bizim 2-0 öne geçip puan kaybettiğimiz ilk maç değil . Bugüne kadar bu şekilde 5-6 maçı
kazanamadık . Eğer bu maçı da kaybetseydik çok üzülürdüm " dedi .
Yılmaz Vural , Denizlispor ' un kendi evinde kaybettiği 2 puanla işinin biraz daha zorlaştığını ve bundan sonraki maçlarda kendilerine başarılar dilediğini söyledi .
Maç sonrası büyük üzüntü yaşayan Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu , maçın ilk 4 dakikasının kendileri için çok kötü olduğunu söyleyerek , " Maçın başında şanssız goller yedik . Daha sonra çok iyi mücadele ettik . 2-0 mağlup durumdan 3-2 öne geçmek hiç kolay değil . Oyuncularım maçta çok büyük fedakarlık gösterdiler . Emin ve Braga ' nın sakatlanması bizi çok etkiledi . Bu oyuncuların sakatlanmasından sonra kaleci Özden ' in de sakatlanması sebebiyle üçüncü oyuncu değişikliğini beklemek zorunda kaldık .
Kadromuz kısıtlı olduğu için istediğimiz değişiklikleri yapamıyoruz . Maç berabere geldikten sonra tekrar galibiyet golünü aradık ama bunu başaramadık . Bundan sonra oturup konuşacağız " diye konuştu .
Denizlisporlu futbolcu Youla , galibiyet için çıktıklarını ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek , " Mağlup duruma düştükten sonra galibiyeti bulduk ama sonra beraberlik golünü yedik . Ama lig daha bitmedi . Önümüzde 7 hafta var . Bu mağlubiyet morallerimizi bozdu . Ancak mücadelemizi bırakmayarak , gelecek hafta kazanmak zorundayız " şeklinde konuştu .
Kasımpaşalı futbolcu Yekta ise , sıcak havada oynanan maçta 5 dakikada 2 gol bulduklarını vurgulayarak , " Ancak bu avantajımızı kullanamadık . Beraberlik de bizim için iyi . Denizlispor ' a başarılar diliyorum " ifadelerini kullandı .