Fenerbahçe takımı Galatasaray derbisine hazır

Fenerbahçe takımı Turkcell Süper Ligi'nin 27.haftasında oynayacakları derbi maçı için hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe derbinin son hazırlıklarını bugün basına kapalı olarak saat 18.00'de yapacağı son antrenmanla tamamlayıp kampa girecek.

Dün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde bir araya gelen futbolcular toplu halde kahvaltı yaptıktan sonra, teknik direktör Christoph Daum’un yaptığı toplantıya katıldılar. Saat 17.00’de antrenmana başlayan futbolcular hücum-defans ve kanat organizasyonları çalıştı. Antrenman, dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından, bireysel çalışmalarla sona erdi.

Rehabilitasyon çalışmaları süren Uğur Boral, ameliyat olduğu dizinin arkasındaki ağrıları süren ve tedavi olan Ali Bilgin ile yine sakatlığı sonrası tedavisi süren Deniz Barış ve Emre Belözoğlu antrenmana katılmadı. Düşük tempolu koşu yapan Cristian Baroni, çalışmalarını daha sonra tesislerde sürdürdü. Sağ dizinde darbeye bağlı ödem bulunan Selçuk Şahin de antrenmana katılmadı ve tedavisini tesislerde sürdürdü.

Teknik direktör Christoph Daum Galatasaray maçında görev vereceği isimleri de belirledi. Emre Belözoğlu’nun oynayamaması durumnda bu bölgede Özer Hurmacı’nın forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynanacak derbi karşılaşmasına şu 11’le çıkması bekleniyor:

Fenerbahçe takımı Galatasaray derbisine hazır