Derbinin yıldızı kim olacak ?

Derbi karşılaşmasında maça kimin damga vuracağı merakla bekleniyor…

  Bir tarafta Jo , Keita , Elano , Giovani dos Santos ve Arda Turan diğer tarafta Daniel Gü ; iza , Alex , Andre dos Santos , Emre ve Ö ; zer&hellip ;

Galatasaray ' ın en golcü ; ismi 9 gol atan Kewell olurken Fenerbahç ; e ' de ise 9 gollü ; Gü ; iza ve Alex takımlarını sırtlayan isimler olarak gö ; ze ç ; arpıyor .

Galatasaray ara transfer dö ; neminde Brezilyalı Jo ve Meksikalı Giovani dos Santos ' u takıma katarak hü ; cum bö ; lgesini gü ; ç ; lendirirken , kaptan Arda Turan ' ın ve Elano ' nun yü ; kselen grafiği Galatasaray ' ı sırtlamaya devam ediyor . Kaptanlık gö ; revine getirildikten sonra daha başarılı bir gö ; rü ; ntü ; ç ; izen Arda Turan , oynadığı futbolla birç ; ok Avrupa kulü ; bü ; nü ; n dikkatini ç ; ekiyor .

Fenerbahç ; e ' de ise geldiği gü ; nden beri eleştiri oklarına maruz kalan İspanyol golcü ; Daniel Gü ; iza attığı kritik gollerle takımına 3 puan kazandırıyor . Tü ; rkiye ' de inanılmaz bir istatistik ortaya koyan kaptan Alex de Souza hiç ; şü ; phesiz Fenerbahç ; e ' nin derbideki en bü ; yü ; k kozu olarak dikkat ç ; ekiyor .

Yıllarca Galatasaray formasıyla başarıdan başarıya koşan Emre Belö ; zoğlu , bu karşılaşmada Fenerbahç ; e formasıyla eski takımına karşı mü ; cadele edecek . Emre ' nin Ali Sami Yen Stadı ' nda Galatasaraylı taraftarların tepkisiyle karşılacak olması bu oyuncunun performansını nasıl etkileyeceği merak konusu .

İşte Galatasaray - Fenerbahç ; e derbisine damga vurabilecek isimler . . .