Karabükspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını tamamladı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un Basın Sözcüsü ve Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, ligin bitime 1 ay kala şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini söyledi.

Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını ara vermeden devam eden Karabükspor, bu akşam Dr. Nejmettin Şeyhoğlu Stadı'nda çift kale idman yaptı. İdmanda kaleci Bülent Ataman sakatlığından dolayı yer almadı. Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın sözcüsü Metin Yılmaz yaptığı açıklamada, şampiyonluğa ulaşmak için oynayacakları 7 karşılaşmanın daha olduğunu, ancak puan farklarını korudukları sürece şampiyonluğu ligin bitime 1 ay kala ilan etmek istediklerini dile
getirdi.
En geç 29. haftada şampiyonluğu garantilemek istediklerini ve planlarını buna göre yaptıklarını anlatan Yılmaz, şunları söyledi:
"Biz ligin başında ilk 6'yı hedeflemiştik, tabii buna ilk 2 de dahildi. Bu hedefler içersinde iç sahada 3, deplasmanda ise minimum 1 puan olmak üzerine yapmıştık. Liderliği aldığımız 16. haftada şunu gördük, takım bu inançla bu işi başaracak. O zaman hedeflerimize bir yenisini ekleyerek ligi en az 78 puanla tamamlamak istiyoruz. Bunun için önümüzdeki 7 haftada 21 puanı alıp plakamız olan 78'e ulaşıp sezonu tamamlamak istiyoruz. Futbolcularımızda bu inanç ve azimle rakiplerimiz arasında puan farkı
olmasına rağmen disiplinli çalışıyor. Şuan önümüzde İzmir'de Karşıyaka maçımız var. 28. haftanın kapanış karşılaşması oynayacağız. Hedefimiz 3 puan. İnşallah galip gelerek kente 3 Nisan kutlamaları öncesi puanı armağan etmek istiyoruz."
Diğer yandan bugün akşam çift kale idman ile Karşıya hazırlığı tamamlayan Kardemir Karabükspor yarın İzmir'e hareket edecek.