Boşanmaya özel jetle gitti

Kulübün ayarladığı uçakla ülkesine giden İspanyol forvetin, G.Saray derbisi öncesi bir süredir ertelediği davaya bu kez katılmak zorunda olduğu, bu nedenle istemeyerek de olsa mahkemeye çıktığı açıklandı

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza'nın, Sarı-Lacivertliler'in pazar günü ezeli rakibi Galatasaray'la oynayacağı derbi öncesinde dün İspanya'ya gittiği açıklandı. Sarı-Lacivertliler'in dün sabah Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmana katılmayan Güiza'nın, uzun zamandır ayrı olduğu eşi Nuria Bermudez'le olan boşanma davası için kulübün organize ettiği özel jetle İspanya'yı gittiği belirtildi. Son dönemde attığı gollerle Fenerbahçe'yi sırtlayan İspanyol forvetin bir süredir ertelediği davaya bu kez katılmak zorunda olduğu, bu nedenle istemeyerek de olsa, özel uçakla dün sabah İspanya'ya gittiği kaydedildi. Güiza davaya katıldıktan sonra dün akşam İstanbul'a döndü ve bu sabahki antrenmana katılacak.

HEM EŞİ HEM MENAJERİYDİ

İkilinin boşanma noktasına gelmesi özellikle İspanya'da çoğu kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Zira uzun zaman İspanya'da top koşturmasına karşın bir türlü kendini gösteremeyen, oynadığı futboldan çok gece hayatıyla gündeme gelen Güiza'yı futbola kazandıran kişi Nuria Bermudez olmuştu. İspanyol golcünün aklını tekrar futbola vermesinde ve Mallorca'da gol kralı olmasında büyük emeği olan Bermudez, ayrıca Güiza'nın menajerliğini de yapıyordu. Onun Türkiye'ye gelmesine de önayak olan Nuria ile Güiza'nın araları ise İspanya'nın şampiyon olduğu Avrupa Şampiyonası'ndan sonra açılmaya başladı.Çiftin ayrıca 3 de çocukları bulunuyor.

Kaynak: Akşam