Trabzonspor 2 - 0 Antalyaspor

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin ilk maçında Trabzonspor sahasında ağırladığı Antalyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor ile Antalyaspor Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Oldukça zevkli geçen karşılaşmada gülen taraf 2-0'lık skorla Trabzonspor oldu. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 66. dakikasında Alanzinho ve 87. dakikasında Umut'tan geldi.

Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Trabzonspor'dan Engin Baytar ve Antalyaspor'dan Yalçın Ayhan direkt kırmızı kart gördü.

Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yenerek üç büyük rakibi karşısında 680 gün sonra galip gelen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında da Antalyaspor'u kendi sahasında mağlup ederek final kapısını araladı.


MAÇTAN DAKİKALAR

96. Dakika Maçta son düdük geldi.. Trabzonspor, kupa yarı final ilk maçında Avni Aker'de konuk ettiği Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi final için büyük avantaj elde etti.

94. Dakika Topsuz alanda Engin Baytar ve Yalçın Ayhan kavga edince ikisi de kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

92. Dakika Antalyaspor atağında Tita ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı

90. Dakika Maçta normal süre tamamlandı... 4 dakika uzatma oynanacak.

90. Dakika Trabzon'da günün yıldızlarından Alanzinho alkışlar eşliğinde kenarda. Gabric oyunda

89. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.

88. Dakika Colman orta sahadan topu getirdi. Yanındaki Umut'u gördü. Golcü oyuncu ceza sahası içinde topa sert vurdu ve farkı ikiye çıkartan golü attı.

87. Dakika GOOOOOOOOL (Umut Bulut)

84. Dakika Antalyaspor atağında Tita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

82. Dakika Trabzonspor sağ çarprazdan kazanılan serbest atışı Selçuk ile kullandı... Bu futbolcunun ceza sahasına kestiği ortaya savunmadan ileri çıkan Giray kafayı vurdu.. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı

80. Dakika Antalya'da, günün etkisiz isimlerinden Necati kenara geldi. Fatih Ceylan oyunda.

79. Dakika Trabzonspor 2. gole Umut ile yaklaştı.. Hızlı gelişen atakta ceza sahası içine bırakılan ara pasına hareketlenen Umut, karşı karşıya pozisyonda hafif sağ çarprazdan uzak köşeye vurdu... Direğin dibinden auta doğru yönelen topa Gutierrez ayak koyup ağlara bıraktı... Ama öncesinde Kolombiyalı golcü için ofsayt bayrağı kalktı

78. Dakika Trabzonspor Alanzinho sol çaprazdan topla ilerledi kaleye sert vurdu ve kaleci Ömer güçlükle topu köşeden kornere çeldi.

77. Dakika Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

76. Dakika Trabzonspor atağında Selçuk sol çaprazdan kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

75. Dakika Antalyaspor'da Ali Zitouni yerini Korhan Öztürk'e bıraktı.

73. Dakika Trabzonspor atağında Teo sağ kanattan topla çizgiye indi ceza sahası içine yerden pasını verdi Colman hareketlendi yerde kaldı ve hakem Hüseyin Göçek devam kararı verdi.

72. Dakika Trabzonspor atağında Umut ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

71. Dakika Alanzinho sol çaprazdan çalımlarla ceza sahası içine girdi yerden köşeye doğru sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı.

70. Dakika Trabzonspor atağında Colman sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı

69. Dakika Trabzon'da Umut Bulut sarı kart gördü.

68. Dakika Trabzon'da Burak Yılmaz yerini Engin Baytar'a bıraktı.

67. Dakika Antalya'da Dijehua yerini Veysel Cihan'a bıraktı.

67. Dakika Ceza yayı civarında Burak ve Umut arasındaki paslaşmalar sonrası top sağdaki Alanzinho'nun önüne düştü. Brezilyalı sert vurdu. Top ağlarla buluştu

66. Dakika GOOOOOOOOL (Alanzinho)

65. Dakika Trabzonspor'da Selçuk sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru kavisli bir orta yaptı ama kaleci Ömer çıkarak yumrukla topu uzaklaştırdı.

64. Dakika Antalyaspor'da Jedinak rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü

62. Dakika Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.

60. Dakika Antalyaspor atağında Dijehua ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama istediği vuruşu yapamayınca top kaleci Onur'da kaldı

59. Dakika Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Ömer'de kaldı

58. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Batak topu uzaklaştırdı.

57. Dakika Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Onur çıkarak topu almak istedi elinden kaçırdı ve savunmada Song son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

56. Dakika Antalyaspor gole çok yaklaştı. Tita sol çaprazda topla buluştu kaleye sert vurdu ve kaleci Onur son anda güçlükle topu kornere çeldi.

55. Dakika Antalyaspor'da Tita sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Jedinak yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

54. Dakika Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top savunmada Cale'ye çarparak kornere çıktı

53. Dakika Trabzonspor atağında Colman ceza sahası dışında yerden topun gelişine sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

51. Dakika Antalyaspor atağında Necati sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Giray araya girerek topu uzaklaştırdı.

50. Dakika Trabzon'da serbest atış için topun gerisine Selçuk İnan geçti... Bu futbolcunun yaklaşık 25 metreden kaleye vurduğu top direğin üzerinden auta çıktı.

49. Dakika Antalyaspor'da Orhan Ak rakibini ceza sahası önünde indirince sarı kartı gördü.. Trabzon kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest atış kullanacak.

47. Dakika Trabzonspor'da Serkan sağ kanattan ceza alanına uzun bir pas attı. Yalçın topu kaleci Ömer'e bıraktı. Araya Umut girmek isterken yerde kaldı. Hakem "devam" dedi.

46. Dakika Trabzon'da 2. yarıda Ceyhun yok.. Gutierrez oyuna dahil olan isim..

46. Dakika 2. yarıya Antalyaspor başladı.

45. Dakika Avni Aker'de ilk 45 dakika 0-0'lık skorla tamamlandı...

45. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve kaleci Ömer güçlükle topu saha içine çeldi.

45. Dakika Trabzon atağı soldan tehlikeli gelişti... Ceza sahasına çalımlarla giren Alanzinho rakibinden sıyrılıp sıfırdan kale sahası içindeki Umut'u görmek istedi... Kaleci Ömer son anda soluna yatıp topu iki hamlede kontrol etti

45. Dakika İlk yarı için normal süre tamamlandı... 3 dakika uzatma oynanacak.

45. Dakika Antalya'da Necati Ateş itirazdan sarı kart gördü.

44. Dakika Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru ortasını yaptı ama savunmada Erhan araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı.

43. Dakika Antalyaspor'da Ertuğrul'un tedavisi tamamlandı ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

42. Dakika Antalyaspor'da Ertuğrul Alanzinho ile girdiği mücadele sonucunda yerde kaldı ve sakatlandı şu anda tedavisi için maça ara verildi

41. Dakika Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

40. Dakika Antalyaspor'da kaleci Ömer'in tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

38. Dakika Trabzonspor atağında Colman ceza yayı üzerinden kafayla topu içeriye indirdi Burak Yılmaz topla buluştu bekletmeden vurmak istedi kaleci Ömer zamanında çıkarak topu uzaklaştırdı ama yüzüne aldığu darbe sonucunda yerde kaldı.

36. Dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan arka direğe doğru ortasını yaptı Alanzinho yükseldi kafayla topu indirdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı

34. Dakika Trabzonspor atağında Colman sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

33. Dakika Trabzonspor gole çok yaklaştı. Yedi kişiyle hızlı hücuma çıkan Trabzon'da Serkan sağ kanattan ortaladı. Arka direkte Alanzinho'ya ortasını yaptı. O da altıpastaki Colman'ı gördü. Arjantinli'nin, müsait durumdaki sert şutunu Ömer müthiş bir refleksle çeldi ancak öncesinde Alanzinho'nun pozisyonu ofsayt...

31. Dakika Trabzonspor gole Burak ile yaklaştı... Sağdan Selçuk'un kullandığı köşe atışını karşıladı... Umut sol çarprazdan topu tekrar ceza sahasına çevirdi... Kademede Batak'ın kafa ile uzaklaştırmak istediği top Burak'ın ayağına gitti... Burak penaltı noktası üzerinden müthiş vurdu... Meşin yuvarlak üst direği sıyırıp auta çıktı.

30. Dakika Trabzonspor gole çok yaklaştı. Colman sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı Umut yükseldi kafa vurmak istedi ama savunmada Erhan Güven son anda Umut'tan önce topu kornere göndererek mutlak bir golü önledi

29. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı

28. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanatta topla buluştu çizgiye inmek istedi ama savunmada Yalçın ayak koyarak topu kazandı

27. Dakika çalımlarla ceza sahası içine girdi şut açısı aradı ama savunma ayak koyarak tehlikeyi önledi.

26. Dakika Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ kanattan çizgiye indi ama orta yaparken ayağı kayınca top auta çıktı

25. Dakika Antalyaspor'da Tita sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunmaya gelen Colman kafayla topu uzaklaştırdı.

24. Dakika Antalya atağı sağdan etkili gelişti... Ali Zitouni sıfırdan kale sahasına ortasını yaptı... Onur altıpas içinde topu uzanarak Necati'ye gitmeden parmaklarının ucuyla çeldi... Trabzon savunması boşta kalan topu ayak koyarak uzaklaştırdı.

22. Dakika Antalyaspor atağında Orhan Ak sol kanatta topla buluştu, çizgiye indi, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

21. Dakika Antalyaspor atağında Ertuğrul ceza sahası içine doğru yerden pasını attı Dijehua hareketlendi ama top hızlı olunca doğrudan auta çıktı.

19. Dakika Trabzonspor atağında Colman sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı

18. Dakika Trabzonspor atağında Ceyhun ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı

17. Dakika Antalyaspor atağında Ertuğrul ceza sahası içine yerden pasını verdi ve savunmada Song son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

16. Dakika Antalyaspor atağında Tita sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Ali Zitouni kafayla indirdi ama savunmada Giray araya girerek topu uzaklaştırdı.

14. Dakika Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmaya yardıma gelen Dijehua kafayla topu taca gönderdi.

13. Dakika Hakem Hüseyin Göçek her iki oyuncuyu da uyardı.

12. Dakika Colman orta sahada Jedinak'ın faulüne maruz kaldı. İki oyuncu arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

10. Dakika Antalyaspor atağında Necati sağ kanatta topla buluştu ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı

9. Dakika Antalyaspor atağında Tita sol kanatta topla buluştu, bekletmeden ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Giray topu uzaklaştırdı.

8. Dakika Antalyaspor atağında Tita sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı kaleci Onur çıktı topu alamadı ve savunmada Song son anda araya girerek topu kafayla taca gönderdi

7. Dakika Bu kez sağ kanattan geldi Trabzonspor. Serkan'ın ortası kaleci Ömer'de kaldı

6. Dakika Trabzonspor'da Colman sol kanattan korneri kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu taca gönderdi

5. Dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı

4. Dakika Trabzonspor atağında Cale sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top doğrudan auta çıktı

3. Dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

2. Dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan rakibini geçerek ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan taca çıktı.

1. Dakika Karşılaşmaya Trabzonspor başladı...


İŞTE MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Song, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Burak, Alanzinho, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan, Yalçın, Orhan, Batak, Ali Zitouni, Jedinak, Korhan, Fatih, Necati Ateş, Serge
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, B.Tuncay Akkın, Serkan Geçerler
SAAT: 20.00