Bursaspor Şut Çalıştı

Bursaspor yarın akşam karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ertuğrul Sağlam gözetiminde güneşli güzel bir havada yapılan antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenmanda ısınma koşularının ardından 5'e 2 pas, pres oyunu oynandı. Antrenmanın sonunda futbolcular şut çalışması yaptılar.

Bursaspor bugün İstanbul'a giderek maç saatini beklemeye başlayacak. Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam oyunculara bir günlük izin verecek. Oyuncular maçın ardından kafileden ayrılarak ülkelerine ve memleketlerine gidebilecek.

Öte yandan Bursaspor'un Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu, yeşil beyazlı kulübün şampiyonluğa oynamasının gelirlerini artırdığını söyledi. Finansbank'la işbirliği yapılan Bursaspor Cardfinans kredi kartının sayısı 17 bine ulaştı. Yakın zamanda bu rakamın 20 bine, yılsonunda 100 bine çıkacağını söyleyen İlhan Uslu, Bursaspor Sportif Aş.'nin kurulduğunu, Bursastore mağazalarının da bu şirkete devredildiğini, şampiyonluk coşkusuyla satışların ikiye katlandığını bildirdi.

Uslu yarınki maçla ilgili ise, "Denizlispor maçımız biraz daha zordu. Düşme hattında olan bir ekipti. Beraberlik onlara yetmeyecekti. Alnımızın akıyla maçtan çıktık. Karşılaşmaya iyi başladık. Özellikle ilk yarıda iyi futbol oynadık. Güzelde bir skorla maçımızı aldık. Kazanmamız gereken bir maç. Fazla zorlanacağımızı zannetmiyorum. Bundan sonraki maçlarımızda da takılacağımızı zannetmiyorum. Açık ara şampiyonluğa gideceğimize inanıyorum" dedi.

Yönetim Kurulu da İstanbul Büyükşehir Belediye ve Galatasaray deplasmanıyla ilgili masrafları karşılayan BUSİAD yöneticilerine teşekkür etti.