Sadri Şener'den taraftalara çağrı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Antalyaspor'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçıyla ilgili bir açıklama yaparak taraftarları maça davet etti.

Sadri Şener, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Bu sezon ki hedeflerimiz arasında büyük önem verdiğimiz kupada son aşamaya yaklaştık. Bizim için ülke içi başarılar kadar Avrupa kupalarında olmanın da büyük önem taşıdığı defalarca vurguladık. Bu anlamda iki ayaklı yarı finali aşıp öncelikle finale ulaşmak istiyoruz" dedi.
Rakip Antalyaspor'un bir önceki turda Galatasaray'ı eleyerek gücünü gösteren, ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olduğunu belirten Şener, "Bizde son oynanan Galatasaray maçında elde ettiğimiz galibiyetle ciddi bir moral takviyesi yaptık. Uzun bir süre sonra derbi maç kazanan oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir kadroya ve Şenol Güneş gibi tecrübeli bir teknik adama sahibiz. Taraftarlarımızın vereceği destekle mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bu nedenle tüm Trabzonsporlular'ın Galatasaray
maçında tribünlerde yaşanan ambiyansı bir defa daha yaşatmaları için Hüseyin Avni Aker Stadı'na davet ediyoruz. Fair-Play ruhu çerçevesinde izleyenlere keyif veren bir ortamda oynanmasını beklediğimiz karşılaşmadan bizi finale taşıyacak avantajlı bir skorla ayrılmak amacındayız" ifadelerini kullandı.