Fenerbahçe'de Deniz Barış sakatlandı

Fenerbahçe'de son antrenmanda sakatlanan Deniz Barış, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Manisaspor ile oynanacak yarı final ilk maçında forma giymeyecek.

Sarı-lacivertlilerin Can Bartu tesislerinde yaptığı son antrenmanda sakatlanan Deniz, kupa maçında oynamayacak.

Sağ üst baldırında yırtık tespit edilen futbolcunun tedavisine hemen başlandığı bildirildi.

Christoph Daum'un antrenman başlamadan saha ortasında futbolcularla yaptığı kısa toplantının ardından, 33 yaşına giren bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan için kupalı doğum günü kutlaması yapıldı.

Rehabilitasyon çalışmasını sürdüren Uğur Boral ve ameliyat olduğu dizindeki tedavisi süren Ali Bilgin antrenmana katılmadı. Sağ kasığında ödem bulunan Semih Şentürk ise tedavi ve çalışmasını tesislerde sürdürdü.

Antrenmanın başında, Dolu Arslan eşliğinde sahada hafif tempolu koşu yapan Cristian Baroni, daha sonra çalışma ve tedavisine tesislerde devam etti. Özer Hurmacı ise omzunu güçlendirmek için salonda ayrı bir programla çalıştı.

Sezonu kapatan Uğur'un yanısıra tedavisi süren Cristian forma giyemeyecek. Daum'un Pazar günkü Galatasaray derbisine karşın, kadroda rotasyona gitmesi beklenmiyor.

Kupadan çok ligde kalma mücadelesine odaklanan konuk Manisaspor'da sakatlıkları bulunan Dixon, Ersen Martin oynamayacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak maçı Abdullah Yılmaz yönetecek.