Cim-Bom'dan rövanşı aldık

2003-04'te Fener ile çekişirken Galatasaray'ın kendilerini 4-2 yendiğini anımsatan Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu, “Bu yüzden bu maça çok iyi motive olduk ve kazanmasını bildik” dedi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan Galatasaraylılar’ı kızdıracak açıklama... Hacısalihoğlu, Galatasaray karşısında kazanma arzusunu sahaya iyi yansıtarak galip geldiklerini ve böylece taraftarlarının gönlünü aldıklarını belirterek, “Uzun süredir büyük takımlarla oynadığımız maçlarda galibiyet alamamış olmamız, bu maça ayrı bir önem katıyordu. Güçlü Galatasaray’ı yendiğimiz için tabii ki mutluyuz, camiamızda moraller düzeldi. Şampiyonluğa oynadığımız dönemde Galatasaray bizi yarıştan uzaklaştırmıştı. Bu yüzden takım olarak maça çok iyi motive olduk” dedi. Büyük takımların kendi arasındaki maçlarda sıralamaları ne olursa olsun her zaman farklı bir hava oluştuğunu belirten Asbaşkan, “Maçın 90. dakikasına kadar daha fazla gol atmak için mücadele eden ve onu destekleyen bir seyirci vardı. Bu da seyirci, camia, hoca, takım birlikteliğinin bir göstergesi” diye konuştu.

Artık bu maçın geride kaldığını ve önlerindeki Antalyaspor sınavını düşündüklerini ifade eden Hacısalihoğlu, “Bana göre bu sezonun en önemli müsabakasını Antalyaspor ile oynayacağız. Galibiyet, ligdeki iddiamıza ve planlamamıza uygun bir yol almamızı sağlayacaktır’’ yorumunda bulundu.

Antalyaspor maçının önemine değinen Şenol Güneş ise, “Avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Antalyaspor, Galatasaray’ı elemiş bir takım. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız. Bu maçı çok ciddiye alıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan yönetim, Antalya maçı öncesi taraftarlara 25 bin bayrak dağıtacak.

Onur’un anlaşması iki yıl daha uzatıldı

Bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’un genç kalecisi Onur, sözleşmesini iki yıl daha uzattı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray maçında iyi bir performans ortaya koyan ve övgüler alan kaleci Onur ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaştıklarını da yineleyerek, ‘’Sözleşme yürürlükte” dedi.