Bobo bir yıl daha Beşiktaş'ta

BEŞİKTAŞ'IN golcüsü Bobo, siyah-beyazlı camiaya birinci ağızdan kalacağını müjdeledi. Sambacı dün sponsoru olan firma ile sözleşmesini bir yıl daha uzatırken, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. İşte Brezilyalı yıldızdan inciler:

“Sponsorum ile bir yıl sözleşme yeniledim. Böylelikle seneye de Beşiktaş’ta olduğum garantidir. Bunu herkes bilsin ve yorum yapmasın.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kaçırdığı ile ilgili haberler yapıyorlar. İçeride bir kargaşa ortamı olduğu yazılıyor. Oysa hiç de böyle bir hava yok. Biz kesinlikle şampiyonluğa kenetlenmiş durumdayız.

Takım içerisinde kimin gol attığı değil, sezonun sonunda Beşiktaş’ın ligi hangi sırada bitirdiği önemli. Geçen yıl 11 gol atmıştım ve şampiyon olmuştuk. Bu sezon ise 8 goldeyim. Ligi 15 golle tamamlamak istiyorum.

Brezilya Milli Takımı kaliteli ayaklara sahip bir takım. Yazın bu takıma çağrılmayacağımı tahmin ediyorum. G.Saraylı Jo ve F.Bahçeli Güiza hakkında Türkiye’de olağanüstü eleştiriler yapıyor. Bunları kesinlikle haketmiyorlar.”

KAŞ GETAFE’YE GERİ DÖNÜYOR

KASIMPAŞA maçında oyuna girdikten sonra yenilen 2. golde yaptığı inanılmaz hatayla şimşekleri üzerine çeken İbrahim Kaş, sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılıyor. Genç oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, geçen sezon başında bedelsiz olarak İspanyol Getafe’ye giden ve bu sezon başı kiralık olarak tekrar Beşiktaş’a dönen milli oyuncunun son durumunu değerlendirdi:

“İBRAHİM Kaş, 1 Temmuz itibariyle Getafe’ye geri dönüyor. Futbol hayatını İspanya’da sürdürecek. Türkiye’de herhangi bir kulübe ve Beşiktaş’a dönme ihtimali artık kalmadı. Zaten Getafe ile sözleşmesi devam ediyor ve seneye Getafe’de oyanayacak.”