Fenerbahçe kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanı yöneticiler Ali Koç ve Cihan Kamer de izledi. Çalışmanın başında sakatlanan Deniz'in sağ üst baldırında yırtık tespit edildiği tedavisine hemen başlandığı bildirildi.

Daum'un, saha ortasında futbolcularla yaptığı kısa toplantının ardından, koşuyla başlayan antrenman kanat organizasyonları ve dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maçlarla tamamlandı.

Rehabilitasyon çalışmasını sürdüren Uğur Boral ve ameliyat olduğu dizindeki tedavisi süren Ali Bilgin antrenmana katılmadı. Sağ kasığında ödem bulunan Semih Şentürk ise tedavi ve çalışmasını tesislerde sürdürdü. Antrenmanın başında, Dolu Arslan eşliğinde sahada hafif tempolu koşu yapan Cristian Baroni, daha sonra çalışma ve tedavisine tesislerde devam etti. Özer Hurmacı ise omzunu güçlendirmek için salonda ayrı bir programla çalıştı.

Sarı-lacivertli ekip, antrenmanın ardından, Manisaspor maçı için tesislerde kampa girdi.