Turkcell Süper Lig'de 26. haftanın görünümü

Turkcell Süper Ligi'nde 26. hafta maçları Bursaspor – Denizlispor maçı haricinde tamamlandı. Bursaspor 1 maç eksiğine rağmen en yakın takipçisi Galatasaray'ın 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

  Turkcell Sü ; per Ligi ' nde 26 . hafta maç ; ları adeta nefesleri kesti .

26 . Haftanın en ö ; nemli karşılaşmasında Galatasaray , deplasmanda Trabzonspor ' a 1-0 ' lık skorla mağlup olurken , şampiyonluk yarışında ç ; ok ö ; nemli 3 puanı Karadeniz ' de bırakmış oldu .

27 . Haftada oynanacak Galatasaray derbisi ö ; ncesi moral arayan Fenerbahç ; e , sahasında konuk ettiği Gaziantepspor ' u Daniel Gü ; iza ' nın attığı mü ; thiş gol ile 1-0 yenerek şampiyonluk yarışından kopmamış oldu .

Turkcell Sü ; per Lig ' in 26 . haftasında dikkat ç ; eken diğer bir karşılaşma ise Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynandı . Siyah-Beyazlı ekip Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak Galatasaray ' ın 3 puan kaybetmiş olduğu haftada bü ; yü ; k bir fırsatı kaç ; ırdı . Beşiktaş bu maç ; tan 3 puan ile ayrılmış olsaydı , puanını 54 ' e yü ; kseltip hem Galatasaray ' ı hem de Fenerbahç ; e ' yi geride bırakmış olacaktı .

Turkcell Sü ; per Ligi ' nde şampiyonluğu belirleyecek ö ; nemli maç ; lardan biri de bugü ; n lider Bursaspor ile Denizlispor arasında oynanacak . Bursaspor şampiyonluk iç ; in 3 puan ararken , Denizlispor2da ligde kalmak iç ; in 3 puan savaşı verecek .

Sivasspor ' un 3 puan kaybettiği haftada Denizlispor deplasmanda Bursaspor ' u yenerek ligde kalma umutlarını sü ; rdü ; rmek istiyor .

Turkcell Sü ; per Lig 26 . hafta maç ; sonuç ; ları :


Turkcell Süper Lig'de 26. haftanın görünümü

Turkcell Sü ; per Lig 26 . hafta maç ; larından sonraki puan durumu :
Turkcell Süper Lig'de 26. haftanın görünümü