Hocam görev verdiği takdirde takıma fayda sağlamaya çalışacağım

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da takımın orta saha oyuncusu Volkan Keskin, sakatlık döneminde takımının kendisine büyük destek verdiğini, vefa borcunu Play-off'larda ödemek istediğini söyledi.

Tecrübeli futbolcu Volkan Keskin 3,5 aylık bir sakatlık dönemi geçirdiğini, 20 güne kadar takımla birlikte çalışmalara başlayacağını kaydetti. Keskin, takımla kısa süre sonra çalışmalara başlayacağını belirterek, "Sezonun ilk yarısında Kırıkhanspor ile kendi sahamızda oynadığımız lig mücadelesinde, kramponum çime takıldı ve sol diz çapraz bağımda kopma meydana geldi. Maçın birinci dakikasında bu şansız sakatlığı yaşadım. İzmir'de ameliyat oldum ve 3,5 aylık bir süre geçti. Şuanda iyiyim. Koşulara başladım. Masörümün verdiği direktifler doğrultusunda salondaki çalışmalarıma da devam ediyorum. 15 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Bu süreçten sonrada kendimi tam anlamıyla Play-off'lara hazırlayacağım. Hocam görev verdiği takdirde takıma fayda sağlamaya çalışacağım" dedi.

"YÖNETİM VE TEKNİK HEYET BANA DESTEK VERDİ"

Sakatlık döneminde gerek Malatya Belediyespor yönetiminin gerekse teknik heyetin kendisine büyük destekler verdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Sakatlık sonrası 5,5 saat İzmir'de ameliyatta kaldım. 3 hafta da tedavi geçirdim. Daha sonra Sivas'a evime gittim. 1,5 aylık eşimin bile sakatlığımdan haberi yoktu. Bu dönemde yönetim, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarım bana inanılmaz bir destek verdi. Teknik Direktörümüz Nihat Balan'a özellikle teşekkür ediyorum. Normalde bu yaşanan sakatlık 6 ay sürüyor ama bana verilen destek sayesinde kısa sürede bu sakatlıktan kurtuldum. Takımım da bazı takımların yaptığı gibi sözleşmemi feshetmeyerek, bana destek çıktı. Ben bundan dolayı da yönetime çok teşekkür ediyorum. Malatya Belediyespor bana büyük destek verdi. Benimde onlara büyük bir vefa borcum var. Zor günümde bana inanılmaz destek verdiler. Hepsine minnet borçluyum" diye konuştu.

"BENDEN MUTLUSU YOK"

Keskin, takımdan ayrı kaldığı dönemde formasına büyük bir hasret duyduğunu ifade ederek, "Sakatlık döneminde futbola büyük bir özlem duydum. Arkadaşlarımı tribünden seyrederken keşke bende sahada olsaydım dediğim çok oldu. İdmanlarda da arkadaşlarımı izlerken imreniyordum. Ama şuan ki halime şükrediyorum. Tam anlamıyla yürüyemezken, şuan takımla çalışabilecek hale geldim. 15-20 gün sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağım. Şuan benden daha mutlusu yok" şeklinde konuştu.

"FORMAMA KAVUŞMAK İSTİYORUM"

Bir an önce takımla çalışmalara başlayarak, formasını giymek istediğini dile getiren Keskin, "Takım masörümüzün kontrolünde çalışıyorum. Masörüm durumumun çok iyi olduğunu söyledi. 1 haftaya kadar İzmir'e kontrole gideceğim. Doktorumda takımla birlikte çalışmalara başlayabileceğimi söyledi. Sakatlık süresini kısalttığım için çok mutluyum. Takımla bir an önce çalışmalara başlayarak, formama kavuşmak istiyorum" dedi.

"HATAYSPOR'U YENEREK, HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Keskin, takımın iyi bir futbol oynadığını kaydederek, "Takım çok rahat oynuyor. Bende tribünden maçları seyrediyorum. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular iyi şekilde kenetlendi. Bizim tek eksiğimiz taraftar desteği. Taraftar desteği de olursa bu takım daha farklı oynayacaktır. Ekstra play offları düşünüyoruz. Bu doğrultuda da takım hedefine doğru ilerliyor. Ancak taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Hatayspor ile aramızdaki puan farkını iyice açtık. Hafta sonu da kendi sahamızda Hatayspor'u yenerek, ekstra Play-off'u garantilemek istiyoruz. İyi takımlara karşı daha farklı konsantre oluyoruz. Play-off'larda da elimizden geleni yaparak, bir üst lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Malatya Belediyespor'un masörü Ednan Günel ise, "Volkan ameliyat olalı 3,5 ay geçti. Ameliyat eden doktor ben İzmir'de ve onun verdiği tedavi programına harfiyen uymaya çalışıyoruz. Volkan çok kuvvetli, azimli ve sabırlı bir arkadaşımız. Verdiğimiz bütün programı da harfiyen uyguluyor. Çok iyi çalışıyor. 4. ayda İzmir'de son kontrolü yapılacak. Eğer olur verilirse, takımla birlikte çalışmalara başlayacak" dedi.

Tecrübeli futbolcuya sakatlık dönemi boyunca yardımcı olan Ezen Spor Kulübü Fıtness Antrenörü Ramazan Şaşa da, Sol diz çapraz bağı kopan Volkan'ın eski gücüne kavuşması için yoğun bir program uyguladıklarını, tecrübeli futbolcunun durumunun şuan itibariyle iyi olduğunu kaydetti.