Galatasaray, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı.

  Trabzonspor ' a deplasmanda 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında bü ; yü ; k yara alan Galatasaray , hafta sonu ligde Fenerbahç ; e ' yle oynayacağı derbi maç ; ın hazırlıklarına ara vermeden başladı . Metin Oktay Tesisleri ' nde Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcular , ısınma ve aç ; ma germe hareketleri yaparken , Trabzonspor maç ; ında ilk on birde maç ; a ç ; ıkan oyuncular sahada rejenerasyon ç ; alışmalarının ardından sağlık merkezinde yapılan terapi seanslarıyla antrenmanı tamamladılar .

Sakatlığı geç ; en Serkan Kurtuluş antrenmanda takımla birlikte ç ; alışırken , dizindeki hafif ağrıya karşın antrenmana katılan Elano Blumer ' in tedavisi yapıldı . Kaptan Arda Turan ' ın tedavisi devam edilirken , Mehmet Topal ve Harry Kewell tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı ç ; alıştılar .

Galatasaray bir gü ; nlü ; k iznin ardından 24 Mart Ç ; arşamba sabahı saat 10 . 30 ' da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla Fenerbahç ; e derbisinin hazırlıklarını sü ; rdü ; recek .