G.Saray derbisinde işim kolay

Gaziantepspor karşılaşmasını kazanan Fenerbahçe zirve yarışını sürdürüyor.

  Dü ; nkü ; antremandan sonra gazetecilerle sohbet eden Fenerbahç ; e Teknik Direktö ; rü ; Christoph Daum , Galatasaray derbisine yö ; nelik ç ; arpıcı bir aç ; ıklama yaptı . Hedeflerine ulaşmak iç ; in kararlı olduklarını belirten Alman hoca , ' Galatasaray derbisine futbolcular zaten otomatik olarak motive oluyorlar . Bu nedenle derbide işim kolay ' dedi .

Fenerbahç ; e Teknik Direktö ; rü ; Christoph Daum , hedeflerine ulaşmak iç ; in kararlı olduklarını sö ; ylerken G . Saray derbisi hakkında ilginç ; aç ; ıklamalar yaptı . Dü ; n sabah Samandıra Tesisleri ' nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerin yanına giderek sohbet eden Alman teknik adam , ' G . Saray maç ; ına ö ; zel bir motivasyona gerek yok . Futbolcular zaten otomatik olarak motive oluyorlar . Bu nedenle işim kolay . Bu takım , ü ; zerinde baskı olduğu zaman ç ; ok iyi oynuyor . Şimdi de baskı var ve iyi futbol bekliyoruz . Derbide alacağımız bir galibiyet zirve yarışında her şeyi değiştirir . ' ifadelerini kullandı .

Alman hoca , Fenerbahç ; e ' nin şampiyonluk şansıyla ilgili bir soru ü ; zerine , ' Bursaspor ve Galatasaray matematiksel olarak şu anda bizden daha avantajlı . ' şeklinde konuştu . Daum , kazanmalarına rağmen kö ; tü ; futbolun zevk vermediğinin belirtilmesi ü ; zerine ise şu aç ; ıklamayı yaptı : ' Sezonun son bö ; lü ; mleri her zaman bö ; yle olur . İngiltere , Hollanda , İspanya , İtalya ' da da durum aynı . Tabii ki gö ; nü ; l iyi futbol oynamayı ister , ama bunları konuşma zamanı değil , bö ; yle dö ; nemlerde ö ; nemli olan 3 puandır . Kim kazanırsa en iyi futbolu o oynar . Manisaspor karşısında ç ; ok iyi oynadık , ama kazanamadık . '

Daum , Kö ; ln ile kontratı devam ederken Fenerbahç ; e ' ye geldiğini , hiç ; bir zaman bu kararından dolayı pişmanlık duymadığını ifade ederek , ' Fenerbahç ; e ' yi 1 saniye bile terk etmeyi dü ; şü ; nmü ; yorum . Zor dö ; nemlerde daha gü ; ç ; lü ; olmak lazım . Fenerbahç ; e ' de ç ; alışmak Milan , Barcelona ve Madrid ' de ç ; alışmak gibidir . ' diye konuştu . Alman ç ; alıştırıcı , son olarak ç ; arşamba gü ; nü ; Tü ; rkiye Kupası yarı final maç ; ında da ideal kadro ile sahaya ç ; ıkacaklarını dile getirerek , ' Elimde alternatifim yok , bu nedenle oyuncularımı bu maç ; ta dinlendiremeyeceğim . ' dedi .