Polat, futbolculara moral yemeği verdi

Galatasaray'da şampiyonluk yarışında çok önemli olan Trabzonspor maçı öncesinde Arda Turan'ın isteğini kırmayan başkan, takımı ziyaret edip, 'Ben size güveniyorum. Siz seçimi düşünmeyin' dedi.

Galatasaray'da yarın oynanacak olan Trabzonspor derbisi öncesinde takım kaptanı Arda Turan, seçim çalışmaları nedeniyle yoğun mesai harcayan Başkan Adnan Polat'ı arayarak Florya'ya antrenmana davet etti. Genç kaptanın Polat'a, 'Seçimler için her tarafa gidiyorsun, bize gelmiyorsun' diye şaka yollu sitem ettiği, bunun üzerine haftanın 5 günü üyeler ile biraraya gelerek projelerini anlatan ve yorulan başkanın takımı ziyaret edip, futbolculara moral verdiği öğrenildi.

DERBİLER SEÇİM HEDİYESİ


Arda Turan'ın bu isteğini, yoğun programına rağmen geri çevirmeyip Florya'ya gelen Adnan Polat, futbolculara kritik Trabzon maçı öncesinde, 'Ben size güveniyorum. Siz seçimi düşünmeyin' diyerek motivasyon aşıladı. Galatasaray'ın her zorluğun altından kalkmasını bilen bir takıma sahip olduğunu belirten Polat, 'Kongre nedeniyle sizleri yalnız bıraktığımın farkındayım. İnşallah bu geçici bir durum olacak. Trabzonspor ve Fenerbahçe derbilerini kazanmanız, bana en büyük seçim hediyesi olacak' diyerek futbolcularına olan inancını dile getirdi.

Abramovich'in gözdesi Rijkaard

Inter'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden İngiliz devi Chelsea'de, Ancelotti'nin gönderilmesi halinde gözler Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'a çevrilecek. İngiliz basını Chelsea'nin Premier Lig şampiyonluğuna ulaşamaması halinde Carlo Ancelotti'nin takımdan gönderileceğini iddia ederken adaylar arasında en güçlü ismi Frank Rijkaard olarak belirledi. Maviler'in Rus patronu Roman Abramovich'in yakın arkadaşı Guus Hiddink'in Türkiye'nin başına geçmesiyle Ancelotti'nin yerine düşündüğü teknik adamın Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard olduğu ifade edildi.

Arda ve Topal çarpıştı

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, dün yapılan antrenmanda kaptan Arda Turan ve Mehmet Topal, girdikleri bir pozisyonda şanssız şekilde çarpışarak sakatlandı. Antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Arda Turan ve Mehmet Topal'a sağlık ekibi tarafından, hemen yapılan ayrıntılı tetkikler sonucunda Mehmet'in dizinde, diz kapağını da kapsayan bir ödem, Arda'nın da bel-kalça bölgesinde kemikle kasları kapsayacak şekilde bir kanamayla ödem tespit edildi. Her iki yıldızın da tedavilerine başlandığı ve Trabzonspor karşılaşmasına yetiştirilmeleri için yoğun mesai harcandığı öğrenildi.

Belinda'dan Santos'a serenat

Meksika basınına konuşan, Galatasaray'ın genç yıldızı Giovani dos Santos'un müzisyen sevgilisi, hayatını disiplin altına almasında Meksikalı futbolcunun büyük katkısı olduğunu ifade etti. Belinda, 'Muhteşem bir insan ve bir sporcu. O kadar disiplinli ki ona hayranım. Yediklerine çok dikkat ediyor' dedi. Güzelliği ile dikkat çeken başarılı müzisyen, Giovani dos Santos ile 1.5 yıldır birlikte olduklarını belirterek, 'Sigara ve alkol kullanmaz. Sorumluluklarının bilincindedir, sağlıklı yaşar ve erken yatar. O kadar sağlıklı bir yaşam tarzı var ki benim esin kaynağım oluyor' diye konuştu.