İngilizlerin Arda Ve Keita İçin Yaptığı Transfer Teklifi Reddedildi

Bazı İngiltere Premier Lig ekiplerinin, Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Arda ve Keita için transfer teklifinde bulunduğu ancak bu tekliflerin Başkan Adnan Polat tarafından reddedildiği iddia ediliyor

Bazı İngiltere Premier Lig ekiplerinin, Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Arda ve Keita için transfer teklifinde bulunduğu ancak bu tekliflerin Başkan Adnan Polat tarafından reddedildiği iddia ediliyor.
İngiliz basınında bugün çıkan haberlerde, bazı Premier Lig ekiplerinin Galatasaray tarafından reddedildiği ifade edildi. İsimleri verilmeyen ancak Manchester City, Arsenal ya da Everton olduğu dile getirilen bazı İngiliz kulüplerinin, milli futbolcu Galatasaray Kaptanı Arda Turan ve takımın Fildişi Sahilli yıldızı Abdul Kader Keita için 12 milyon poundluk (yaklaşık 28 milyon TL) transfer teklifi yaptığı ancak bu teklifin Galatasaray Başkanı Adnan Polat tarafından reddedildiği belirtildi. İngiliz
gazetelerinden ve internet haber portallarında konuyla ilgili yer alan haberlerde Arda'nın 2006 yılından beri A takımda forma giydiği ve genç yaşına rağmen takım kaptanlığı yaptığı, Keita'nın da geçtiğimiz yıl Lyon'dan transfer edildiği ve gösterdiği performansla taraftarların büyük beğenisini kazandığı vurgulandı.
Haberlerde ayrıca Adnan Polat'ın transfer tekliflerini doğruladığı ancak teklifleri reddettiği şu açıklamalara da yer verilmesi dikkat çekti:
"Her iki oyuncumuz için de 12 milyon poundluk teklif aldık ancak onları satmaya niyetimiz yok."
(ERS-ERS-S)