Hakan Şükür: Bursaspor strese girmezse bir devrim yapabilir

Hakan Şükür, Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'in son haftalarında eğer strese girmezse bir devrim yapabileceğini söyledi.

  Başkan adayı Adnan Ö ; ztü ; rk ' ü ; n listesini aç ; ıkladığı toplantının bitiminde basın mensuplarına aç ; ıklamalarda bulunan Hakan Şü ; kü ; r , Adnan Ö ; ztü ; rk ' ü ; n profesyonel kadro ile seç ; im ç ; alışmasına başladığını belirterek , ' Bu rekabet Galatasaray ' da başarıyı arttıracaktır . Benim bir sö ; ylemim vardı . Yabancı futbolcu , yabancı teknik direktö ; rden sonra ben de yabancı yö ; netici demiştim . Adnan Ö ; ztü ; rk ' ü ; n yö ; netiminde ü ; ç ; tane profesyonel yabancı olacak . Ben bu isimleri gö ; rmek iç ; in geldim . ' dedi .

Adnan Ö ; ztü ; rk ' ten bir gö ; rev teklifi alıp almadığının sorulması ü ; zerine eski futbolcu , ' Ben hiç ; bir şekilde teklif almadım . Teklif aldı diye haber ortaya ç ; ıkarıldı bunun kimler tarafından yapıldığını gayet iyi biliyorum . Belki birilerinin ö ; nü ; nü ; kesmek iç ; in yapıldı . Bizler Galatasaray ' a her ortamda hizmet etmeye ç ; alışırız . Bugü ; n sadece Adnan Ö ; ztü ; rk ' ü ; dinlemek iç ; in burdayım . Buradan bir anlam ç ; ıkarılmasın . Bir oyum var . Ben de adayları dinleyerek oyumu kullanacağım . ' diye konuştu .

Bir gazetecinin Adnan Polat ' ın ' Eski futbolcularımıza alt yapıda gö ; rev verdik . Bize burayı mı layık gö ; rdü ; ler deyip kabul etmediler ' şeklinde bir sö ; yleminin hatırlatılması ü ; zerine şunları sö ; yledi :

' Adnan Polat başkanımızın benimle ilgili bir tasarrufu olmadı . Orada şu anda benim en iyi arkadaşım Tugay Kerimoğlu gö ; rev yapıyor . Galatasaray camiasına bü ; yü ; k hizmetler verecekttir . Benim başka planlarım hedeflerim var . Ö ; nce onları gerç ; ekleştirmek istiyorum . '

BURSASPOR STRESE GİRMEZSE DEVRİM YAPAR

Turkcell Sü ; per Lig ' de zirve yarışında Bursaspor ' la ilgili bir soru sorması ü ; zerine Hakan Şü ; kü ; r , ' Bursaspor oynadığı futbolla bü ; yü ; k maliyetlerle yapılan tranfserlerin hiç ; birşey olmadığını gö ; sterdi . Bursaspor ' u tebrik ediyorum . Şu anda bü ; yü ; k avantajları var . Ertuğrul Sağlam gibi bir hoca yö ; netiminde iyi yolda gidiyorlar . Ligin son haftalarına doğru polemiklerin iç ; ine ç ; ekilmek isteyeceklerdir . Strese girmezlerse bir devrim yaparlar . ' diyerek sö ; zlerini tamamladı .