Gaziantepspor Başkanı'ndan Fenerbahçe'ye şok suçlama

Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl bir açıklama yaptı.

  Kızıl , ' Ben o kişinin adını sö ; ylemeyeceğim ama , Hakeme gidin sorun devre arasında kim hakemle konuştu ve ü ; zerine yü ; rü ; dü ; ' şeklinde aç ; ıklama yaptı .

NİHAT Ö ; ZDEMİR ' DEN JET YANIT!

Karşılaşmanın ardından NTV muhabirine konuşan Fenerbahç ; eli yö ; netici Nihat Ö ; zdemir şunları sö ; yledi : Sayın Aziz Yıldırım aşağıya inmiştir . Ancak iddia edildiği gibi şeyler olmamıştır . Sayın Başkanımız şu anda Gaziantepsor Kulü ; bü ; Başkanı ' nı aramıştır . Cep telefonu cevap vermemiştir . Kızıl ' dan yanıt bekliyoruz .

FENER ' İN AKLI ALİ SAMİ YEN ' DE

Ö ; te yandan Fenerbahç ; eli bir başka yö ; netici Ali Koç ; ise ö ; nü ; mü ; zdeki hafta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahç ; e derbisiyle ilgili olarak şö ; yle konuştu : Su savaşları denilmişti . Yaralanan insanlar vardı . Bunları sıralamak ç ; ok kolay . Ağır olaylara rağmen Fenerbahç ; eliler olarak konuşmama kararını verdik . En son maç ; ta yaşananları devamlı temcit pilavı gibi gü ; ndeme getirmeleri fırsatıç ; ı olarak gö ; rü ; yoruz . Bizlerin yapıcı , marka değerini arttıracak , dostluğu arttıracak sö ; ylemlerde bulunmasını istiyoruz . . .