Galatasaray Trabzon'da

Galatasaray yarın Hüseyin Aker Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı zorlu lig maçı için akşam saatlerinde özel bir uçakla Trabzon'a geldi.

  Elazığ depreminde annesini ve bir kardeşini kaybeden , Galatasaray hayranlığıyla gündeme gelen Keko Çiçek , Galatasaray Kulübü ' nün davetlisi olarak babası Mehmet ve amcası İsa Çiçek ile birlikte Trabzon ' a gelen Sarı Kırmızılı kafilede yer alırken , basının büyük ilgisi ile karşılaştı . Keko Çiçek kadar bir diğer ilgiyi ise sakatlığı nedeniyle maçta oynamayacağı açıklanan ancak kafileyle birlikte Trabzon ' a gelen yıldız futbolcu arda Turan gördü . Havalimanında Sarı-kırmızılıları karşılamaya gelen Karadeniz
Teknik Üniversitesi ( KTÜ ) öğrencisi taraftarlar Arda ' ya yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken , yıldız futbolcu ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı . Galatasaraylı taraftarların sevinç gösterisi sırasında bir Trabzonsporlu taraftar tepki gösterince polis ekipleri tarafından gözaltına alındı .
Sarı Kırmızılılar , daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında kamp yapacakları Kaşüstü beldesindeki Novotel ' e hareket ettiler .