Fenerbahçe- Gaziantespor maçının ardından

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, hakemlerin vermiş olduğu kararlarından dolayı Gaziantepspor maçında bir penaltılarının verilmediğini söyledi.

  Fenerbahç ; e , Gaziantepspor maç ; ı ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nihat Ö ; zdemir , aldıkları galibiyetin kendileri adına oldukç ; a ö ; nemli olduğunu vurgulayarak , ' Bu maç ; ta alınan galibiyet dö ; nü ; m noktalarından birisi oldu . İyi oynadık gü ; zel mü ; cadele ettik . Galatasaray ile oynanacak derbi maç ; ö ; ncesinde ö ; nemli ü ; ç ; puan aldık . Bizler şampiyonluk yolunda yolumuza devam ediyoruz ' dedi .

Maç ; tan galibiyetle ayrılmalarına rağmen hala Federasyon ve Merkez Hakem Kurulu ile sıkıntıların yaşandığını vurgulayan Nihat Ö ; zdemir , ' Fenerbahç ; e , bugü ; ne kadar mü ; cadele edip şampiyonluk yolunda olmak iç ; in savaşıyor . Ancak hakemlerin vermiş olduğu kararlar mağdur duruma dü ; şmemize neden oluyor . Hakkımızı nasıl ve ne ortamda arayacağımızı bilemiyoruz . Ben konuştum diye 15 gü ; n hak mahrumiyeti cezası aldım . Fenerbahç ; e ' nin haklarını konuşmayacak mıyım . Hakkımız yeniyorsa bunu kamuoyu ile paylaşmak zorundayız .

Bugü ; nkü ; maç ; ta hakemin vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı bir penaltımız verilmedi . Tü ; rkiye Futbol Federasyonu ve MHK olaya el koymak zorundadır . MHK Başkanı Oğuz Sarvan ö ; zellikle bu dö ; nemlerde ortaya ç ; ıkıp ağırlığını koymak zorundadır . Aynı olaylar yarın bir gü ; n başka takımların başına gelebilir ' diye konuştu
Gaziantepspor Kulü ; bü ; Başkanı İbrahim Kızıl ' ın ' Hakemin soyunma odasına kim girmiştir . Kuddusi Mü ; ftü ; oğlu bunu aç ; ıklasın yoksa ben aç ; ıklarım ' şeklinde yaptığı aç ; ıklamaların hatırlatılması ü ; zerine Nihat Ö ; zdemir , Başkan Aziz Yıldırım ' ın soyunma odası koridorlarına indiğini belirterek , ' Soyunma odası koridorlarında hakem ile karşılaşmıştır ; ancak ona herhangi bir mü ; dahalesi olmamıştır . Şu anda Başkanımız , Tü ; rkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Ö ; zgener ve TFF yö ; neticilerinden Levent Kızıl ' a ulaşmaya ç ; alışmaktadır . Ancak kendileri telefonlarına cevap vermemiştir ' ifadelerini kullandı .

Fenerbahç ; e Kulü ; bü ; Asbaşkanı Ali Koç ; da , Galatasaray Kulü ; bü ; ' nü ; n derbi maç ; ö ; ncesinde gü ; ndeme gelen yemek daveti konusunda kendilerine henü ; z bö ; yle bir davetin gelmediğini vurgulayarak , ' Her derbi ö ; ncesinde bu konu gü ; ndeme geliyor . Medyada okuyoruz ; ancak bize gelen hiç ; bir resmi davet yok . Eğer gelen davet olursa durumu değerlendiririz . Olumlu cevap vermeye ç ; alışırız . Elimizden ne gelirse değerlendirmeye ç ; alışırız ' dedi .