Ankaragücü, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Turkcell Süper Lig'in 26

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Pazar günü (yarın) 19 Mayıs Stadı'nda Kayserispor'u konuk edecek olan Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını öğlenden önce yaptığı antrenmanla tamamlayarak Saray Spor Tesisleri'nde kampa girdi.
Salı günü başladığı Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün öğlenden önce yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-lacivertliler, Saray Spor Tesisleri'nde kampa girdi. 10.30'da basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, oyuncular düz koşunun ardından kaleci antrenörü Fikret Yılmaz nezaretinde koordinasyon çalışması yaptı. Koordinasyon çalışmasından sonra futbolcular bir süre yardımcı antrenör Ümit Özat gözetiminde ısınmaya yönelik çalıştı. Oyun tarzında yapılan ısınma çalışmasında cezalı duruma düşen bazı
futbolcular takım arkadaşlarınca cezalandırıldı. 5'e 2 ve dar alanda isabetli, uzun, kısa pas çalışmaları yapan Sarı-lacivertliler daha sonra çabukluğa dayalı çalışmaya geçti.
Antrenman yarım sahada oynanan taktik maç, duran top ve şut çalışmasıyla son buldu. Haftanın son antrenmanı yaklaşık olarak 1,5 saat sürdü.
Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor'la karşılaşacak olan Sarı-lacivertlilerde Metin Akan dışında sakat oyuncu olmazken takımda cezalı futbolcu da bulunmuyor.