Türkiye-sırbistan U19 Milli Takımları Hazırlık Karşılaşması

Elit Tur hazırlıklarını sürdüren Türkiye U19 Milli Takımı, Bodrum'da düzenlenen üçlü turnuvadaki ilk maçında Sırbistan U19 Milli Takımı'nı 3-2 mağlup etti.

  Rakibi karşısında ilk yarıyı 2-1 mağlup tamamlayan Tü ; rkiye 19 Yaş Altı Milli Takımı karşılaşma sonunda sahadan mutlu ayrılan taraf oldu . Karşılaşmada Sırbistan ' ın gollerini 13 . ve 22 . dakikada Danijel Aleksic kaydetti . Tü ; rkiye ' nin gollerini ise 30 . dakikada Alper Potuk , 73 . dakikada Soner Aydoğdu ve 80 . dakikada Emre Ç ; olak attı . Karşılaşmada her iki takımın yedek oyuncuları forma giydi .
Ortakent-Yahşi Bilal Şahin Stadı ' nda oynan maç ; sonrası aç ; ıklama yapan Tü ; rkiye 19 Yaş Altı Milli Takım Antrenö ; rü ; Tahir Karapınar , Elit Tur hazırlıklarını sü ; rdü ; rdü ; klerini ve karşılaşmada oyuncuların iyi bir mü ; cadele ö ; rneği gö ; sterdiğini sö ; yledi . Karşılaşmanın ilk yarısında 2-0 mağlup duruma dü ; ştü ; klerini belirten Karapınar , ' Direnç ; li bir şekilde 3-2 galip geldik . Tü ; rk insanının teslim olmaması aç ; ısından iyi bir maç ; oldu . Cuma gü ; nü ; Rusya ile bir maç ; ımız var . Elit Turu da en iyi şekilde geç ; mek istiyoruz ' dedi .

Tahir Karapınar , ayrıca U19 kadrosu iç ; erisinde Tü ; rk Futbolu ' na damga vuracak oyuncular olduğunu sö ; yledi . Galasaraylı genç ; yetenek Emre Ç ; olak ise , ' Mü ; cadeleyi bırakmadık . Arkadaşlarımı tebrik ederim . Hedeflerim ilk ö ; nce A takımda kalıcı olmak . Sonra Arda ağabeyimden kaptanlık bandını alıp A Milli Takım ' a ç ; ıkmak . Paf takımda oynarken de kendisini ö ; rnek aldığım Arda ağabeyim var . Beni de ç ; ok seviyor . Bü ; tü ; n ağabeylerim destek oluyor ' dedi .

Ü ; ç ; lü ; turnuvada 3 mart ç ; arşamba gü ; nü ; Gü ; mü ; şlü ; k Stadı ' nda Sırbistan-Rusya U19 Milli Takımları , 5 mart cuma gü ; nü ; Ortakent Yahşi Bilal Şahin Stadı ' nda Tü ; rkiye-Rusya U19 Milli takımları karşılaşacak . Karşılaşmalar saat 14 : 00 ' de başlayacak .