Sakatlar iyileşti taşlar yerine oturdu

Galatasaray uzun zamandır sakatlık problemi ile uğraşıyordu. Yıldız futbolcular teker teker iyileşip sahaya dönünce istenen takım da ortaya çıkmaya başladı

  Eksiklerin takıma katılmasıyla bambaşka bir gö ; rü ; nü ; me bü ; rü ; nen Galatasaray , otoritelerden tam not aldı .

Avrupa Ligi ve Tü ; rkiye Kupası ' na havlu atan Galatasaray , ligde koptu gidiyor . . . Kasımpaşa galibiyetiyle ezeli rakibi Fenerbahç ; e ile arasındaki puan farkını 5 ' e ç ; ıkaran Sarı-Kırmızılı ekip , ö ; zellikle eksik oyuncuların takıma katılmasıyla bambaşka bir gö ; rü ; nü ; me bü ; rü ; ndü ; . Son haftalarda savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan Cim Bom , Kasımpaşa karşısında gerç ; ek kimliğini sahaya yansıtırken , 6 ' da 6 yaptığı sezon başı dö ; neminden ö ; rnekler sundu . Galatasaray ' ın bu pozitif futbolu otoritelerden tam not aldı .

' Hoşgeldin Giovani! '
Jo ' nun hü ; cumdaki etkili oyunu , Arda ' nın yerine dö ; nmesi , Keita ' nın Sabri ile birlikte formunun zirvesine ç ; ıkması Galatasaray adına farkı yarattı . Sarı-Kırmızılı formayla en etkili futbolunu ortaya koyan Giovani Dos Santos da arkadaşlarının takdirini kazandı . Oyuncuların soyunma odasında Meksikalı ' yı , &ldquo ; Welcome Santos ( Hoşgeldin Santos ) &rdquo ; diyerek tebrik ettikleri ö ; ğrenildi . Ve şimdi gö ; zler Baros ve Kewell ikilisinin dö ; nü ; şü ; ne ç ; evrildi .

Ne dediler?

İşte yıldızların resitali
Atletico Madrid maç ; ından sonra yaşanan psikolojik durum bu maç ; a farklı yansıyabilecekken , her zaman en bü ; yü ; k rakip olarak gö ; rü ; nen Fenerbahç ; e ' nin yaşadığı puan kaybı ve tribü ; nlerdeki pankartta yazdığı gibi Galatasaray ' ın şampiyonluktan başka hedefinin kalmaması , maç ; a bü ; yü ; k bir coşkuyla başlamasına neden oldu . Santos , Keita , Arda ve Jo ' nun inanılmaz uyumu , birinci dakikada Kasımpaşa ' nın ç ; ok net bir pozisyonunun heba olmasıyla birleşince , Galatasaray ' daki coşku ç ; ığ gibi bü ; yü ; yerek farklı bir boyut kazandı .

Hakan Şü ; kü ; r ( Fanatik )

*****

Bu dö ; rtlü ; alışırsa . . .
Arda-Jo-Keita-Gio dö ; rtlü ; sü ; nü ; n 70 ' den sonra oyundan dü ; şmesi hafta iç ; indeki zorlu maç ; sonrası herhalde Yılmaz Vural ' ın da beklentisi olsa gerek . Hele de beraberliği sağladıktan sonra . Ancak ö ; yle olmadı . Dü ; şen Kasımpaşa oldu . Keita ' nın akıl dışı golü ; sonrası , maç ; ın başından bu yana standardının ü ; zerinde olan Gio ' nun aç ; ık alanı daha iyi kullanmasıyla ev sahibi maç ; ı kolay aldı . Şimdi bu hü ; cum 4 ' lü ; sü ; nü ; n birbirine biraz daha alışması gerekecek . Ve eğer bu olursa , Galatasaray ligdeki her takımdan daha iyi olur .

Mehmet Demirkol ( Milliyet )


*****

Jo ' nun dö ; nü ; şü ; yetti
Galatasaray ' ın en beğendiğim tarafı , prese dayalı baskılı oyunu ortaya koymuş olması . Arda ' nın attığı gol hazırlanış ve bitiriş itibariyle gü ; zel . Bu gol bana bir forvetle oynamanın başka bir tarafını gö ; sterdi . Jo ' nun sadece varlığı bile Arda ' nın yü ; kü ; nü ; azalttı ve onu tek hedef olmaktan ç ; ıkardı . Keita ile Santos ' un top alıp verebileceği bir futbolcu gelince , bu oyuncular da iyi oynadı . Yani bu ü ; ç ; lü ; , Jo geldikten sonra hem pozisyon hazırlayıp hem de atmak iç ; in ekstra ç ; aba sarfetmekten kurtuldular ve ö ; ne ç ; ıktılar .

Hakan Ü ; nsal ( Hü ; rriyet )


*****

İzleyenlerin başı dö ; ndü ;
Kasırga mı desem , heyecan fırtınası mı bilemiyorum! Son dö ; nemlerde başımı bö ; ylesine dö ; ndü ; ren bir tempo , bö ; ylesine resitallerin yaşandığı bir maç ; izlememiştim . Her anı aksiyondu . Başrollerde Arda , Keita , Dos Santos ve Jo vardı . İzleyenlerin iddia ediyorum başı dö ; ndü ; , midesi bulandı . Galatasaray ' ın ö ; yle bir baskısı vardı ki , Kasımpaşa sadece direnmeye ç ; alıştı . Galatasaray ' ın şampiyonluktan başka bir ihtimali yoktu . En yakın rakibi Fenerbahç ; e yenilmişti . Onun iç ; in tü ; m futbolcular ö ; lesiye mü ; cadele etti .

Bahri Havadır ( Akşam )