Denizlisporda Derbi Hazırlıkları Sürüyor

Denizlispor'da Ege derbisi olarak nitelendirilen Manisaspor maçının hazırlıkları sürerken, vali, belediye başkanı ve kalabalık bir protokol topluluğu bu zorlu maçta Denizlispor'a destek amacıyla maç günü Manisa'ya gidecek.

  Turkcell Sü ; per Lig ' in 24 . haftasında Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor ' da hazırlıklar devam ediyor . Kart cezalısı Youla dışında eksik bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte , sakatlığı geç ; en ve takımla ç ; alışmalara başlayan Emin ' in de maç ; ve idman eksiği sebebiyle kadroda yer almayacağı ö ; ğrenilirken , teknik direktö ; r Hakan Kutlu futbolcularına maç ; ın ö ; nemini anlatıyor . Son 3 haftayı 9 puanla tamamlayarak ligde kalma ü ; mitlerini arttıran Denizlispor ' da Manisaspor karşısında mutlak galibiyet hedeflenirken , her iki takımın da dü ; şme hattında olması maç ; ın ö ; nemini bir kat daha arttırıyor . Teknik Direktö ; r Hakan Kutlu , galibiyetten başka bir şey dü ; şü ; nmediklerini belirterek , ' Bu sezon rakibimizle 2 ' i kupada 3 maç ; yaptık . Eksi ve artılarını iyi biliyor ve ona gö ; re hazırlıklarımızı sü ; rdü ; rü ; yoruz . Denizlispor olarak artık puan kaybına tahammü ; lü ; mü ; z yok . Biz her maç ; ımızı kazanmak iç ; in sahaya ç ; ıkıyoruz . Son haftalarda elde ettiğimiz galibiyetler , psikolojik ve moral olarak da bize bü ; yü ; k katkı sağladı ' dedi .

Ege ' nin Turkcell Sü ; per Ligi ' ndeki iki ekibinin bu zorlu maç ; ı ö ; ncesi kulü ; p başkanı Ali İpek de dostluk mesajı verdi . Denizlispor ve Manisaspor Ege ' nin Turkcell Sü ; per Lig ' deki iki gü ; zide kulü ; bü ; olduğunu belirten Ali İpek , ' Ö ; ncelikle bu maç ; ın centilmenlik ve dostluk iç ; inde geç ; mesini temenni ediyoruz ' dedi . Manisa deplasmanından mutlaka galibiyetle dö ; neceklerine inandığını ifade eden İpek , ' Bizim kazanmaktan başka şansımız yok . Tü ; m gü ; cü ; mü ; zü ; ortaya koyarak galibiyetle ayrılacağız ' dedi .

Ö ; te yandan Denizli Valisi Yavuz Erkmen , Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci , işadamları ve diğer protokol ü ; yelerinden oluşturulacak bir heyet , hafta sonu Manisa ' da oynanacak Manisaspor - Denizlispor maç ; ına giderek takıma destek verecek . Denizli Valisi Yavuz Erkmen , bu zorlu dö ; nemde tü ; m Denizlililer ' in takımın yanında olması gerektiğini belirterek , ' Denizlispor şu anda zor durumda olabilir ancak hiç ; bir şey bitmiş değil . Son haftalarda alınan başarılı sonuç ; lar ligde kalma umutlarını arttırdı . Manisaspor maç ; ı kazanıldığı takdirde yola emin adımlarla devam edilir ' diye konuştu .