Dede - Daum farkı sadece 2 puan

Geçtiğimiz sezon büyük eleştirilere maruz kalan Aragones 23 haftada 43 puan toplarken Fenerbahçe 4. sırada kendine yer bulmuştu. Daum ise bu sezon 45 puanla bir üst basamakta bulunuyor.

  Az eleştiriye uğramamıştı Luis Aragones . Fenerbahç ; e her kö ; tü ; sonuca imza attığında &ldquo ; Dede&rdquo ; lakaplı İspanyol hoca , ç ; armıha gerildi . Haksız da sayılmazdı eleştiriler . Her sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Kanarya , onun yö ; netiminde bir tü ; rlü ; istediği sonuç ; ları alamamış ve bitime haftalar kala yarışa havlu atmıştı . Sonunda Aragones gö ; nderildi , onun gö ; revi , Fenerbahç ; e ' de daha ö ; nce 3 sezon ü ; st ü ; ste ç ; alışan Daum ' a verildi . Başkan Aziz Yıldırım ' ın , &ldquo ; Ü ; st ü ; ste 3 yıl şampiyonluk&rdquo ; hedefi doğrultusunda sezona başlayan Alman hocanın ekibi , mü ; thiş bir seri yakalayıp 8 ' de 8 yapmıştı Sü ; per Lig ' de . Camiada şampiyonluk şarkıları sö ; ylenmeye başlamıştı . Ama bu bahar havası kısa sü ; rdü ; . Art arda alınan başarısız sonuç ; larla ö ; nce zirveden indi Fenerbahç ; e . 23 . hafta geç ; ildiğinde ise artık yeri 3 . sıraydı .

3 gol daha fazla yedi
Daum ' un ö ; ğrencileri bu sü ; rede 45 puan toplayabilmişti . Biraz geriye gidip , geç ; en sezonun aynı haftasına bakanlar iç ; in umut kırıcı bir durum sö ; z konusuydu . Ç ; ü ; nkü ; Daum , yerden yere vurulan Aragones ' ten sadece bir galibiyet fazla almış ve 2 puan fazla toplayabilmişti . Ü ; stelik bir hü ; kmen galibiyeti bulunmasına karşın . Ve ilginç ; tir Dede ' nin takımı 45 gol atıp , 24 gol yerken , Daum ' un Fenerbahç ; e ' si aynı sayıda gol atmasına karşın , kalesinde 3 gol daha fazla gö ; rmü ; ştü ; .