Başkan'dan yıldönümü mesajı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 107. Kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

  Demirö ; ren aç ; ıklamalarında , ' 19 . 03 . 2010 ' da Beşiktaşımız ' ın 107 . Yılını kutlayacağız . Hepimiz , dü ; nyadaki tü ; m Beşiktaşlılar iç ; in en gururlu , en onurlu gü ; n . . . Beşiktaşımız , Serencebey semtinde 22 yü ; rekli bü ; yü ; ğü ; mü ; z tarafından kurulmuş , 107 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış , milyonların sevgisiyle bugü ; nkü ; ç ; ağdaş dü ; zeyine ulaşmıştır . Beşiktaş ' ı 107 yıldır tertemiz duygular , sevgi , aşk , fedakâ ; rlık , emek , hizmet , dayanışma , birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur . Bizim en bü ; yü ; k gü ; cü ; mü ; z , bu değerlerimizdir . Beşiktaşımız ' ı bir semt takımı olarak doğup , dü ; nyanın tanıdığı bir kulü ; p haline getiren şanlı tarihine ; yeni zaferler , yeni şampiyonluklar , Avrupa ve dü ; nya arenasında başarılarla dolu devamlılık , ç ; ağdaş vizyon kazandırmak iç ; in hep beraber omuz omuza , yılmadan , azimle ç ; alışmaya devam edeceğiz . Beşiktaş Jimnastik Kulü ; bü ; ' nü ; n başkanı olarak kulü ; bü ; mü ; zü ; n 107 . yılında dü ; nyadaki tü ; m Beşiktaşlılar ' ı en iç ; ten dileklerimle kutluyor , Beşiktaşımız ' ın bugü ; nlere gelmesinde emek vermiş tü ; m değerli Beşiktaşlılar ' ı minnetle , şü ; kranla anıyorum ' dedi .

Kalıcı eserler bırakmak istediklerini ifade eden Demirö ; ren , ' Yö ; netim kurulumuz ile birlikte , Beşiktaşımız ' ı idari , mali , sportif anlamda en yü ; kseğe taşıyacak , kalıcı eserler kazandıracak ö ; nemli projeleri hayata geç ; irmek iç ; in şevkle , heyecanla , gece gü ; ndü ; z ç ; alışıyoruz . Kulü ; bü ; mü ; ze Beşiktaş Ü ; niversitesi ' ni kazandırmak , değerli bü ; yü ; ğü ; mü ; z şevket belgin adına bir tesis yaparak hem onun ismini ö ; lü ; msü ; z kılmak hem de vasiyetini yerine getirmek , yine kıymetli bü ; yü ; ğü ; mü ; z Şan Ö ; kten ' in ismini taşıyan tesislerimizi tamamen yenilemek iç ; in ç ; alışmalarımızı başlattık . Bu eserleri tek tek hayata geç ; ireceğiz ' diye konuştu .

Beşiktaş iç ; in sağlam bir gelecek hazırladıklarını da vurgulayan Başkan Yıldırım Demirö ; ren , ' Biz Beşiktaşımız ' ı Cumhuriyetimiz ' in 100 , kulü ; bü ; mü ; zü ; n 120 . Yılı olacak olan 2023 yılına hazırlıyoruz . Bu hedefimize hizmet edecek olan bjk istişare heyetleri ' ni hayata geç ; irdik . Heyetlerimiz , alanlarında uzman , beşiktaş iç ; in gö ; nü ; lden ç ; alışacak , camiamızın ç ; ok değerli , saygın , akıl adamlarından oluşmaktadır . Bjk istişare heyetleri , başkanlardan , yö ; netimlerden bağımsız olarak Beşiktaşımız ' ı 2023 yılına taşıyacak projelere imza atacaklardır . Bu projeler , sadece bugü ; ne değil , yarınlara , gelecek yö ; netimlere de hizmet edecektir . İstişare heyetleri ' ni hayata geç ; irerek bir ilke imza atan Beşiktaşımız , 107 yıldır olduğu gibi Tü ; rk sporunun ö ; ncü ; sü ; ve ö ; rneği olmaya devam edecektir . Bizim en bü ; yü ; k gü ; cü ; mü ; z , bü ; yü ; k Beşiktaş camiası ' nın desteği ve bü ; yü ; k Beşiktaşımız ' ın bize her zaman ışık tutan , rehberlik eden değerleridir ' şeklinde konuştu .