Aziz Başkan bunu hesaplamamıştı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'ndeki köşesinde yazdığı yazıda “Rakibimizin 2 puan gerisindeyiz. Bir karşılaşmada öne geçmemiz işten değil” diye yazmıştı ancak Fenerbahçe bu hafta da yenilince 5 puan eriye düştü.

  Sezon ö ; ncesi &ldquo ; 3 yıl ü ; st ü ; ste şampiyonluk&rdquo ; sö ; zü ; veren Fenerbahç ; e Başkanı Aziz Yıldırım , son haftalarda alınan kö ; tü ; sonuç ; lara karşın umudunu yitirmedi . Yıldırım , Fenerbahç ; e Dergisi ' nin son sayısındaki yazısında da bunu ortaya koydu . Ancak gö ; rü ; nen o ki , o da Bü ; yü ; kşehir Belediye yenilgisini hesaba katmamıştı . Başkan ' ın yazısında , &ldquo ; Futbol takımımızın , ikinci yarıda şanssız bir başlangıç ; yapması , hepimizi ç ; ok ü ; zdü ; . Dergimizin baskıya girdiği şu gü ; nlerde , Turkcell Sü ; per Lig ' de en yakın rakibimizin sadece iki puan gerisindeyiz ki ; 3 puanlı sistemde oynayacağımız sadece bir karşılaşma bile ö ; ne geç ; memiz iç ; in yeterli olacaktır&rdquo ; sö ; zleri dikkat ç ; ekti . Ancak yazının ç ; ıktığı gü ; n , lider Galatasaray ile olan puan farkı 5 ' e yü ; kselmişti .

Şampiyonluk iddiam kişisel değil
Yıldırım , yaşadıkları bu sendelemeye karşın , şampiyonluğun ve Tü ; rkiye Kupası ' nın en gü ; ç ; lü ; adayı olduklarını belirterek , &ldquo ; Fenerbahç ; e , bugü ; ne dek her sezona şampiyonluk iddiasıyla başlamıştır ve bu her zaman bö ; yle de olmalıdır . Bu sebeple , şampiyonluk iddiası ' Kişisel bir sö ; ylem ' değildir . Bizden ö ; nceki yö ; netimler de bizler de , bizlerden sonra yö ; netime gelecek olanlar da elbette ki sahip olduğumuz her branşta , her zaman şampiyonluk iddiası ve sö ; yleminde bulunacaklar ve ona ulaşmak ü ; zere mü ; cadele edeceklerdir . Bu , Fenerbahç ; eliliğin gereğidir . Sporcularımız , mü ; cadele ettikleri her alanda elbette ki : ' Şampiyonlukların en bü ; yü ; k adayları olarak ' ter dö ; kü ; yorlar . Fenerbahç ; e , ikinciliklerin takımı değildir ; olmamıştır ve asla da olmayacaktır . Sayın İslam Ç ; upi ' nin de dediği gibi ; &ldquo ; Fenerbahç ; e bü ; yü ; klü ; ğü ; ne şampiyonluk bü ; yü ; klü ; ğü ; , ne kupa bü ; yü ; klü ; ğü ; dü ; r . Onun bü ; yü ; klü ; ğü ; başka bir bü ; yü ; klü ; ktü ; r işte , adı konamaz&rdquo ; . İşte , adı konamayan o yü ; ce duygu , o bü ; yü ; klü ; k ; Fenerbahç ; eliliktir . Bizi dü ; nyadaki tü ; m kulü ; plerden ayıran ; iç ; imizde taşıdığımız Fenerbahç ; elilik duygusudur ve bu sü ; rekli başarıyı hedefleyen ; yenilgiyi asla hazmedemeyen bir duygudur . İşte , bu sebeple ; ' Hep başarıyı isteriz ' . Buna ulaşmak iç ; in de her zaman tek yü ; rek olur ; omuz omuza mü ; cadele ederiz . Bugü ; ne kadar sergilediğimiz birlik ve beraberliğin , bize ne bü ; yü ; k başarılar getirdiğini ; nasıl bü ; yü ; k zaferler yaşattığını hep birlikte gö ; rdü ; k . O nedenle biliyoruz ki , bizler tek yü ; rek oldukç ; a ; o adı konamayan Fenerbahç ; elilik bü ; yü ; klü ; ğü ; nü ; kalplerimizde hissettikç ; e daha nice başarılara ulaşacağız , nice saldırılara , eleştirilere gö ; ğü ; s gerip her saldırıdan daha da gü ; ç ; lenerek ç ; ıkacağız . Takımımızın aldığı olumsuz sonuç ; ların giderilmesi adına ; futbolcularımız ve teknik heyetimiz ü ; zerlerine dü ; şeni yapacaklardır .

Hep destek , tam destek . . .
Kendilerine bu konuda sonsuz gü ; veniyoruz . Bilinmelidir ki , Fenerbahç ; e formasını giyen her sporcu , onu giymeyi hak edecek kalite ve yeteneğe sahip olduğu iç ; in o formayı sırtında taşımaktadır . Bü ; yü ; k Fenerbahç ; e taraftarı da o kutsal formayı giyen her sporcunun ; &ldquo ; Hep destek tam destek&rdquo ; sloganı ile desteklenmesi gerektiğini bilir . Takım ya da bir futbolcu sendelendiğinde ; onu eleştirmek , yuhalamak en kolay ç ; ö ; zü ; mdü ; r ; bu ç ; ö ; zü ; m sadece ç ; ö ; zü ; msü ; zlü ; ğe sebep olur ve Fenerbahç ; e camiasına asla yakışmaz . Bize yakışan ; birlik olmak ve her sendelemenin ardından daha da gü ; ç ; lü ; şekilde yeniden doğrulmaktır&rdquo ; dedi .