Diyarbakırspor Kocaeli'nde

Turkcell Süper Lig'de ceza cezası nedeniyle Antalyaspor ile İzmit İsmetpaşa Stadı'ndan karşılaşacak olan Diyarbakırspor, Kocaeli'ye geldi.

Diyarbakırspor kafilesini taşıyan otobüs Kocaeli sınırlarına girdikten sonra polis otoyol üzerinde bulunan tüm üst geçit ve köprülü kavşaklarda önlem aldı. Diyarbakırspor'u taşıyan otobüs otoyol Kandıra turnikelerinden çıkarak konaklayacağı Grand Yükseliş Oteli'ne geçti. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade ederek, "Bu nedenle Antalyaspor maçını kazanmamız gerekiyor. Üç tane arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık. İki arkadaşımız kendi isteği ile ayrıldı.
Ancak sıkıntımız derdimiz yok" dedi.
Kurtar seyircisiz maçlar ile ilgili olarak ise, "Biz çıkıp futbolumuzu oynarız. İçerde, dışarıda, seyircili seyircisiz bizim için fark etmez. Tabi taraftarlarımız olsaydı destek için iyi olurdu. Ancak olmadılar diye sızlanacak halimiz yok. Böyle bir karar alındıysa yöneticilerimiz onu değerlendirir. Biz sahaya çıkar futbolumuzu oynarız. Bu haftadan sonra herkes iyi bir Diyarbakırspor izleyebilir. Biz futbol oynamaktan yanayız" şeklinde konuştu.