Chelsea revizyon çalışmalarında

Inter'e elenerek çeyrek final bileti alamadan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Chelsea revizyon kampına girdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun Inter'ine elenerek çeyrek final bileti alamadan veda eden Chelsea'de revizyon kapıda.



Ligde şampiyonluk yaşanmaması durumunda takımda önemli değişiklikler olacağı ifade edilirken takımın İtalyan patronu Carlo Ancelotti'ye yaklaşık 110 milyon avroluk bir transfer bütçesi sunulacağı belirtiliyor.

Bu büyük iddia 18 Mart Perşembe günü Ada basınında saygın gazeteler The Guardian, The Times başta olmak üzere hemen hemen tüm gazetelerde yer alırken The Sun'ın listesi şu şekildeydi: Gelecekler: Torres, Sergio Aguero, Maicon, Bastian Schweinsteiger ve yeni bir kaleci, Atletico Madrid'li Sergio Asenjo olabilir.

Gidecekler: Joe Cole, Nicolas Anelka, Deco, Hilario, Paulo Ferreira, Juliano Belletti, ve yardımcı menajer Ray Wilkins.

The Mirror gazetesi ise Torres ile birlikte Frank Ribery, David Villa ve Everton'un yeni yeteneği Jack Rodwell'in hedefte olduğunu öne sürüyor ve teknik adam Ancelotti'nin 170 milyon avroya yakın bir transfer bütçesi istediğini dile getiriyor.

Liverpool'un süper yıldızı Fernando Torres ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada takımın iyi transferlere ve Avrupa'da zirveye oynamasına ihtiyaç olduğunu bu durumun oluşmaması karşısında ayrılabileceğinin ve hedeflerine daha yakın olan bir kulübe transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Chelsea'nin Torres'e o mavi formayı giydirip giydiremeyeceği ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.

ABRAMOVICH SOYUNMA ODASINDA

Takımda bu gelişmeler olurken Inter maçı sonrası gazetecilere açıklama yapan Florent Malouda'nın ifadeleri ise oldukça dikkat çekiciydi. Malouda "Hiç konuşmadı" derken takımın patronu Abramovic'in maç sonunda soyunma odasına geldiğini, futbolcuların sessizliğe büründüğü sırada dolar milyarderinin buna eşlik ettiğini işaret etti.

Fransız futbolcunun açıklamalarının devamı ise şu şekilde oldu: "Abramovich geldi, çünkü kaybetmiştik. Burada takımın bir kısmını suçlayamazsınız. Kazanırken berabere kazanıyorsak, kaybederken de birlikte kaybediyoruz. Şimdi başımızı dik tutma zamanı."