Adnan Öztürk İddialı

Galatasaray başkanlığı içi Adnan Polat ile kıyasıya bir yarışta olan Adnan Öztürk, Peter Kenyon, Tomas Kurth ve Esteve Calzada anlaştıklarını duyurdu.

Kongreye ciddi bir biçimde hazırlananGalatasaray başkan adayı Adnan Öztürk, tüm dünyanın yakından tanıdığı spor adamları Peter Kenyon, Tomas Kurth ve Esteve Calzada ile sözleşme imzaladıklarını resmen duyurdu.

Seçimi kazandığı takdirde bu isimlerden birisinin kulübün CEO’su olarak atanacağını ifade eden Adnan Öztürk, ödenecek paranın da cüzi olduğunu ima etti.

UYUYAN DEV UYANACAK

“Sorun borç değil son 2 yıldaki zarar. Görev verilirse, Galatasaray Avrupa’nın ilk 10 kulübü arasına girecek” diyen Başkan adayı Öztürk iddialı konuştu.

Point Otel’de medya mensuplarıyla kahvaltı yapan Öztürk, İnan Kıraç’ın birleşme çağrısına olumsuz yanıt verdi. Son zamanda dile getirilen açıklamaların kulübe şimdiden 3 konuda büyük fayda sağladığını belirten. Öztürk, TOKİ’nin stadın üstünü kapatacağını açıkladığını, Polat’ın Riva’yı satmayacağını söylediğini, Galatasaray Adası’nın da geri kazanıldığını ifade etti.

Kongreyi kazanması halinde gerçekleştireceği projeleri de anlatanAdnan Öztürk, “Galatasaray’ın problemi borcu değil, zararıdır. Zarar cebinizden çıkan paradır, oraya dikkat etmek lazım. İki senede net zararımız 135 milyon Dolar. İsrafı keserek, mali disiplinle Galatasaray kendini toparlayacaktır ve süratle Avrupa’nın ilk 10 kulübü arasına girecektir” dedi.