'Yağcılık yapmıyorum Güneş büyük hoca!'

Trabzon'un genç kalecisi Onur, Şenol Güneş ile takımın kendisine güveninin arttığını belirtip, 'Onunla dünyaya farklı bakıyoruz' diye konuştu.

Trabzonspor'un genç kalecisi Onur Kıvrak, verdiği röportajda Galatasaray maçının önemine değindi, takımda çok önemli kalecilerle çalıştığını söyledi. Teknik direktör Şenol Güneş ile takımın kendisine güveninin arttığını söyleyen Onur, "Güneş büyük hoca. Bu yağcılık değil. Bize kendimiz olmayı, büyük düşünmeyi öğretiyor. İnsan onunla futbola ve dünyaya daha farklı bakıyor" dedi. Güneş'in Trabzonspor ve Türk Milli Takımı'nın en önemli kalecilerinden birisi olduğunu dile getiren Onur, "Bu benim için önemli bir avantaj. Ama bir o kadar da dezavantaj. Çünkü hatamı hemen görüyor ve anlıyor. Allah'tan bize hatalarımızı ve artılarımızı anlayacağımız dille anlatıyor" diye konuştu.

'ŞAMPİYONLA İLGİLENMİYORUZ'
Trabzonspor'da önceleri zaman kaybettiğini anlatan Onur Kıvrak, "Kalede daha erken yer bulup daha çok maç oynayabilseydim şimdi kendimi daha çok geliştirmiş olacaktım. Ama Tony Slyva da iyi bir kaleci ve bu yüzden o tercih edildi" dedi. Onur, G.Saray maçı için ise, "Sezon başından bu yana hiç derbi kazanamadık. Bu şanssızlığı kırmak istiyoruz. Kimin şampiyon olacağıyla ilgilenmiyoruz" yorumunu yaptı.