Rusya Rugby takımı Trabzon'a geldi

Avrupa Rugby Şampiyonası'nda Gürcistan ile karşılaşacak olan Rusya Milli Takımı, Trabzon'a geldi

Avrupa Rugby Şampiyonası'nda Gürcistan ile karşılaşacak olan Rusya Milli Takımı, Trabzon'a geldi. Rusya Rugby Milli Takım Koçu Nikolay Nerush, her hangi bir politik amaçlarının olmadığını belirterek, tek düşüncelerinin güzel bir maç yapmak olduğunu söyledi.

Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçak ile saat 19.30 sıralarında Trabzon Havalimanı'na gelen Rusya Rugby Milli Takımı'nı, Gürcistan Rugby Federasyon Başkanı Giorgi Nijaradze karşıladı. Rusya Milli Takımı daha sonra Trabzon Belediyesi tarafından tahsis edilen bir otobüs ile kamp yapacakları Maçka Sümale Otel'e hareket etti.

Rusya Milli Takımı Koçu Nikolay Rerush, havalimanında yaptığı açıklamada, şimdiye kadar iki ülke Milli Takımları arasında güzel maçlar oynandığını belirterek, "Gürcistan Milli Takımı çok kaliteli ve güçlü bir ekip. Şimdiye kadar oynadığı maçlarda bunu gösterdi. Gürcistan Rugby Federasyonu ile şimdiye kadar hep dostluk içinde olduk. Bundan sonrada böyle olacağını düşünüyorum. Geçen sene yaptığımız maçı tarafsız ülke olan Ukrayna'da yaptık. Şimdi ise Türkiye'de yapıyoruz. Herhangi bir politik amacımız yok. Bizim tek düşüncemiz izleyenlere keyifli bir maç izlettirmek. Tüm gücümüzü sahaya koyarak kazanmak istiyoruz" dedi.