Barcelona, Stuttgart'ı 4 - 0 yenerek çeyrek finale yükseldi

Barcelona 1-1'in rövanşında sahasında Stuttgart'ı ağırladı. Camp Nou Stadı'nda oynanan mücadeleyi Katalanlar 4-0 kazandı ve adını son 8'e yazdırdı.

Almanya'da 1-1 biten maçın ardından Stuttgart'ı Nou Camp'ta ağırlayan Barcelona, Messi'nin yine harika futboluyla skora gitti ve Alman temsilcisini 4-0 ile geçerek çeyrek finale çıktı. Karşılaşmaya Barcelona iyi başladı. Messi müthiş gollerinden birini daha attı 13. dakikada. Hafta sonu oynanan Valencia maçında hat-trick yaparak birbirinden güzel goller atan Arjantinli yıldız ceza sahasına girmeden kendi getirdiği topa harika vurdu ve tecrübeli file bekçisi Lehmann'ı avladı.

22. dakikada iseyine Messi sahneye çıktı. Messi'nin enfes ara pasında topla buluşan Toure içeriye çıkardı. Pedro'ya ise topa dokunmak kaldı. Karşılaşmada adeta Messi şov vardı. Arjantinli yıldız 60. dakikada attığı golle skoru 3-0'a getirdi. 89. dakikada ise Bojan Krkiç oyuna girer girmez attığı golle skoru tayin etti: 4-0

Şampiyonlar Ligi'nde evindeki son 5 maçın 4'ünde gol yemeyen İspanyol ekibi bu maçta da kalesinde gol görmedi. Avrupa kupalarında deplasmandaki son 4 maçında yenilmeyen Stuttgart ise bu seriye son verdi.