'Avrupa'da futbol oynamak istiyor'

Fenerbahçe'de üzerine yapışan nöbetçi golcü kimliğinden bir türlü kurtulamayan Semih Şentürk'e Avrupa'dan talipler bitmek bilmiyor.

‘ANLAŞALIM YETER’

“Sezon sonunda F.Bahçe yönetimiyle oturup konuşacağız. Rakamlar üzerinde anlaşırsak devam edeceğiz. Anlaşamazsak, her profesyonel futbolcu gibi Semih kendi yolunu çizecek. Şunu net bir biçimde söylemek istiyorum. Semih’in F.Bahçe’yle herhangi bir sorunu yok.

Fakat Semih, Avrupa’da futbol oynamak istiyor. Ama bu durumu kafasında F.Bahçe’yi bitirdiği şeklinde yorumlamak doğru değil. 11 yıldan bu yana F.Bahçe’de aynı pozisyonda oynuyor. Altyapıdan yetişip, şu an için kadroda bulunan tek futbolcu zaten. Böyle bakıldığında ’Semih Şentürk, F.Bahçe’de oynamak istemiyor’ yorumu yapmak yanlış olur. Juventus, Mallorca ve Palermo ciddi şekilde Semih’le ilgileniyor.

Aziz Yıldırım’ın ”Semih takım içerisinden bilgi sızdırıyor“ şeklinde bir konuşma yaptığına da inanmıyorum. Sayın başkanın böyle bir şey söyleyeceğine inanmıyorum. Semih’e Avrupa’nın pek çok ülkesinden ciddi teklifler alıyoruz. F.Bahçe yönetiminin de bize iletmiş olduğu bir sıkıntı da yok.”

SONRA ATLETICO’YA

Çilek'in açıklamalarının ardından transfer söylentilerinin iç yüzünü araştıran VATAN şu bilgilere ulaştı: Gelecek sezon Mallorca’yı satın alma planı yapan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo menajerler aracılığıyla Semih’i istediklerini iletti. Ancak Semih Atletico’ya değil Mallorca’ya alınacak ve göstereceği performansa bağlı olarak da daha sonraki dönemde Atletico’ya transfer olabilecek. Güiza’nın gol krallığı yaşadığı eski takımı olan Mallorca şu anda La Liga’da 5. sırada yer alıyor ve Avrupa kupalarına katılmak için iddialı durumda.

ALEX GÜNAH ÇIKARDI: SUÇ BİZİM

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, günah çıkardı... Üst üste alınan başarısız sonuçları, “Hepimiz suçluyuz” diye yorumlayan Sambacı, kendisine ait internet sitesindeki yazısından şu mesajları yolladı: “Hayattaki ve futboldaki başarısızlıklarımız için özür veya suçlu aramanın hiçbir işe yaramadığını uzun zaman önce öğrendim. Suç hepimizin. İyisinde de kötüsünde de herkesin küçük bir payı var.
Önümüzde halen fırsatlar var. Ama her geçen hafta bu fırsatlar azalıyor.”

DAUM: HİÇBİR ZAMAN PES ETMEYECEĞİZ

Cumartesi günü oynanacak G.Antep maçı hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe’nin dünkü idmanında Daum rüzgârı esti... Oyuncularına uyarılarda bulunan Alman hoca, “Hafta sonu lig, ardından da kupa maçı var. Hiçbir zaman pes etmeyeceğiz. Çalışmaya devam edeceğiz, birbirimize inanacağız. Başka çaremiz yok” dedi.. Öte yandan sarı-lacivertlilerde soğuk algınlığı geçiren Emre dünkü idman katılmadı.