Ünlü Futbol Adamlarından Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Departmanı ile Vezirköprü Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu turnuvaya katılan ünlü futbol adamları, Vezirköprü'de şehit ailesini unutmadı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, "Engelleri Aşıyoruz" projesi kapsamında düzenlenen futbol şöleni için ilçeye gelen eski Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Samsunspor Sportif Teknik Direktör İsa Turan, Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, yardımcısı Bahattin Güneş, kaleci antrenörü Yunus Şenoçak, Temel Keskiner, eski Samsunspor teknik direktörleri Yücel Uyar, Hasan Şengül, Ercüment Çoşkundere, Besim Durmuş, Hakkı Bayrak, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahin Güven ve Bölge Sorumlusu Osman Üstünel, İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Garnizon Komutanı Yunus Nadi Erkut, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı İlker Emirze ile birlikte, geçen hafta şehit olan önce şehit asker İsa Keskin'in mezarının bulunduğu Narlısaray beldesine giderek mezarının başında dua okudular. Oradan şehit askerin evini ziyaret ederek baba Fazlı Keskin'e başsağlığı dilediler.
Samsunspor Sportif Direktörü İsa Keskin, Samsunspor'lu futbolcuların imzalarının bulunduğu formayı baba Fazlı Keskin'e vererek, "Ben de dayımın oğlunu kaybettim. Biz şehitlerin yaşadığını inanıyoruz. Böyle bir hatıramızı İsa kardeşimize getirmek istedik. Dualarımız her zaman onunla beraber olacak. Sizlere her zaman kapımız açık. Allah mekanını cennet etsin" dedi.

Baba Keskin de ziyarete gelenlere teşekkür etti.