Şampiyonlar Ligi'nde bu gecenin programı

Şampiyonlar Ligi 2.tur rövanş mücadeleleri bu akşam oynanacak Chelsea-İnter, Sevilla- CSKA Moskova maçları ile devam edecek. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen 2 takım bugün oynanacak karşılaşmalardan sonra belli olacak.

  Geç ; tiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarda Porto ' yu eleyen Arsenal , Fiorentina ' yı eleyen Alman temsilcisi Bayern Mü ; nih , Milan ' ı eleyen Manchester United ve Real Madrid ' i eleyen Lyon Şampiyonlar Ligi ' nde ç ; eyrek finale yü ; kselme başarısı gö ; stermişti .

Bu hafta oynanacak mü ; cadelelerde Şampiyonlar Ligi ' nde ç ; eyrek finale yü ; kselecek 4 takım belli olacak .

Bugü ; n saat 21 . 45 ' te Chelsea sahasında İnter ' i konuk edecek . İlk maç ; ı İnter sahasında 2-1 kazanmıştı . Bu maç ; ın rö ; vanşı İngiltere ' de oynanacak ve adeta nefesleri kesecek .

Gü ; nü ; n diğer karşılaşması Sevilla ile Cska Moskova arasında oynanacak . Moskova ' da oynanan ilk karşılaşma 1-1 sona ermişti . İki ekipten biri bu akşam Şampiyonlar Ligi ' ne veda ederken diğer ekip Şampiyonlar Ligi ' nde ç ; eyrek finale yü ; kselmiş olacak .

Yarın oynanacak karşılaşmalarda ise Barcelona sahasında Stuttgart ' ı konuk edecek . Almanya ' da oynanan ilk karşılaşmada ü ; stü ; nlü ; k kuran taraf olmamış ve maç ; 1-1 sona ermişti .
Geç ; en sezon Şampiyonlar Ligi Kupası ' nı kaldıran Barcelona , Stuttgart ' ı eleyerek Şampiyonlar Ligi ' nde ç ; eyrek finale yü ; kselmek istiyor .

Yarın oynanacak diğer karşılaşmada ise Bordeaux sahasında yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak . Bordeaux ilk maç ; ı deplasmanda 1-0 kazanmanın avantajı ile sahaya ç ; ıkacak .