Liverpool Portsmouth'a patladı

İngiltere Premier Lig'in 30.hafta karşılaşmasında Liverpool sahasında konuk ettiği Portsmouth'u 4-1 mğlup etti. Liverpool bu sonuçla puanını 51'e yükselterek Şampiyonlar Ligi'ne girmek için iddiasını sürdürmüş oldu.

  İngiltere Premier Lig ' de sezon başından beri istikrarsız sonuç ; lar alan Liverpool , 30 . haftanın kapanış maç ; ında sahasında Portsmouth ' u ağırladı .

Anfield Road Stadı ' nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Liverpool maç ; ın ilk yarısını 26 . dakikada Fernando Torres , 28 . dakikada Ryan Babel ve 32 . dakikada Aquilani ' nin kaydettiği gollerle 3-0 ö ; nde kapattı .

Karşılaşmanın ikinci yarısında da fırtına gibi esen Liverpool , 77 . dakikada İspanyol golcü ; Fernando Torres ' in attığı golle Portsmouth karşısında 4-0 ö ; ne geç ; ti . Karşılaşmanın 88 . dakikasında Belhadj
Portsmouth ' un golü ; nü ; kaydetti ve karşılaşma Lİverpool ' un 4-1 ü ; stü ; nlü ; ğü ; ile sona erdi .

İspanyol yıldız Fernando Torres attığı iki gol ve yaptığı iki asist ile maç ; a damga vurdu . Torres ' in 35 . dakikada da bir şutu direkten dö ; ndü ; . Uzun sü ; redir beklenen performansı ortaya koyamayan Torres , Porstmouth karşısında ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını da mutlu etti .