Jose Mourinho Chelsea'ye karşı

Porto takımını çalıştırken Şampiyonlar Ligi'ni kazanan İnter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, bugün saat 21.45'te Stamford Bridge'de eski takımı Chelsea'nin karşısına çıkacak. Jose Mourinho Chelsea'yi eleyerek yıllar önce takımdan gönderilmesinin intikamını almak istiyor.

  Jose Mourinho 2004 yılında Porto ile Şampiyonlar Ligi Kupası ' nı kaldırdıktan sonra , 2004-2007 yılları arasında Chelsea ' de teknik direktö ; rlü ; k yaptı . Chelsea , Mourinho dö ; neminde 2 ' si Premier Lig şampiyonluğu ( 2005-2006 ) toplam 6 kupa kazandı . Jose Mourinho geç ; tiğimiz sezon İnter takımının başına geç ; mişti .

MOURİNHO ' YA ANCELOTTİ TEPKİSİ


Jose Mourinho yaptığı aç ; ıklamalarla Chelsea teknik direktö ; rü ; Carlo Ancelotti ' nin tepkisini ç ; ekmeye devam ediyor .

Chelsea ' nin teknik direktö ; rü ; Carlo Ancelotti dü ; n yaptığı aç ; ıklamada ; ' ' Maç ; , Mourinho ile benim aramda değil , İnter ile Chelsea arasında oynanacak ' ' dedi ve mü ; cadelenin iki kişi arasındaki ç ; ekişme olarak yansıtılmasını eleştirdi .

Carlo Ancelotti , Mourinho ile bir problemi olmadığını , şu an iç ; in tek yaptıkları şeyin maç ; a odaklanmak olduğunu kaydetti .