Denizlispor umudunu kaybetmedi

Kendi sahasında Beşiktaş'a 1 – 0 yenilerek ligde kalma yolunda büyük bir yara alan Denizlispor'da her şeye rağmen umutlar sürüyor. Denizlispor yönetimi Beşiktaş maçında ortaya konulan futboldan son derece memnun.

Holosko’nun golüyle kendi sahasında Beşektaş’a 1 – 0 boyun eğen Denizlispor’da umutlar tükenmedi. Sıralamada küme düşürülen Ankaraspor’un bir basamak üstünde yer alan Denizlispor Beşiktaş yenilgisi nedeniyle 17 puanda kaldı.

Maçtan sonra soyunma odasına inen kulüp Başkanı Ali İpek yenilgi nedeniyle üzgün olün futbolcuları ortaya konan mücadeleden dolayı kutladı.

Denizlispor’un tek yumruk olduğunu söyleyen İpek; “Ligde kalacağız” dedi. Özverili bir biçimde mücadeleye devam ettiklerini söyleyen Başkan İpek, Beşiktaş maçın kaybetmelerine rağmen oyuncu başına 2500 TL beraberlik pirimi dağıtacaklarını ve birikmiş futbolcu alacaklarını da ödemek için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

İpek yenildikleri için üzgün olduklarını ancak daha hiçbir şeyin sona ermediğini ifade etti.
Ortaya konulan futbolun kendilerini mutlu ettiğini de belirten İpek "Denizlispor yönetiminden taraftarına kadar bütünleşmiş durumda. Önümüzde zorlu bir Bursaspor maçı var. Bu maçtan puanla döndüğümüz taktirde çıkışımızı sürdürecek ve ligde kalacağız" dedi.