Bucaspor'a coşkulu karşılama

Bank Asya 1. Lig'de dün akşam deplasmanda Samsunspor'u 3-0 yenerek Turkcell Super Lig'e yükselme yolunda önemli bir avantaj yakalayan Bucaspor, uçakla İzmir'e döndü.

  Bucaspor kafilesi , Adnan Menderes Havalimanı ' nda coşkuyla karşılandı . Bir grup taraftar futbolculara tezahü ; ratlarla sevgi gö ; sterisinde bulundu ve ç ; iç ; ek verdi .
Kafileyi karşılamaya gelen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da Bucaspor Kulü ; p Başkanı Mehmet Bektur ' a ç ; iç ; ek vererek tebrik etti .
Bucaspor kafilesi , daha sonra kulü ; p otobü ; sü ; ile taraftarların oluşturduğu araç ; konvoyu eşliğinde tesislere hareket etti .

Diğer yandan Forbes ve Ç ; evik Bir Meydanı ' nda takımla birlikte tur atmak isteyen ataraftarlara , teknik direktö ; r Ö ; zcan Kızıltan ' ın , ' ' Tur atacağımız gü ; nler yakındır . ncak o gü ; n bugü ; n değil . Ç ; ok erken ' ' dediği ö ; ğrenildi .

Yö ; netim kurulunun Samsunspor maç ; ı galibiyet primini 6 bin lira olarak belirlediği , futbolcuların , Orduspor maç ; ından da 2 bin lira ekstra prim hakları olduğu , toplam 8 bin liranın gelecek gü ; nlerde dağıtılacağı belirtildi .