Thy, Manchester United'ın Da Resmi Sponsoru Oldu

Son dönemde yaptığı atılımla dikkatleri üzerine çeken Türk Hava Yolları futbol dünyasının en popüler takımlarından İngiliz ekibi Manchester United'la da sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

  Wayne Rooney , Edwin van der Sar , Nani , Ji Sung Park , Darren Fletcher , Kulü ; p Başkanı David Gill , Takım Direktö ; rü ; Richard Arnold ile birlikte Tü ; rk Hava Yolları Yö ; netim Kurulu Başkanı Hamdi Topç ; u ve Yö ; netim Kurulu Başkan Vekili Cemal Şanlı , Manchester ' da Old Trafford Stadı ' nda bir araya geldiler .

Avrupa ' nın 4 . en bü ; yü ; k havayolu şirketi olan Tü ; rk Hava Yolları , ü ; ç ; buç ; uk yıllık imzalanan sponsorluk anlaşmasına gö ; re , takım oyuncularını tü ; m maç ; larına , turnuvalara ve eğitim kamplarına taşıyacak ve Old Trafford stadındaki tü ; m reklam panolarında havayolunun logosu yer alacak . David Gill konuyla ilgili olarak yaptığı aç ; ıklamada , ' Tü ; rk Hava Yolları ile yapılan anlaşma , Manchester United iç ; in dü ; nyada ö ; nemli bir ö ; rnek arz etmekte , havayolunu kulü ; bü ; mü ; zde memnuniyetle karşılıyoruz . Tü ; rk Hava Yolları , Manchester ' da ve dü ; nyada yolcu sayısını arttırmaya devam ederek bü ; yü ; yen dinamik bir havayolu şirketi olduğunu kanıtlamıştır ' dedi .

Takım direktö ; rü ; Richard Arnold ise yaptığı değerlendirmede , ' Yaratıcı ve başarıyı amaç ; edinen bir havayolu şirketi olan Tü ; rk Hava Yolları , bizleri oldukç ; a hayran bırakmıştır . Kulü ; bü ; mü ; zle yapmış olduğu geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması ile bü ; yü ; k planları olan bir havayolu şirketi , Tü ; rk Hava Yolları ile ç ; alışmak ü ; zere sabırsızlanıyoruz ' diye konuştu .

Tü ; rk Hava Yolları Yö ; netim Kurulu Başkanı Hamdi Topç ; u konuyla ilgili olarak şö ; yle konuştu : ' Tü ; rk Hava Yolları , dü ; nyanın en saygıdeğer futbol takımlarından birine resmi sponsor olarak layık gö ; rü ; lmekten bü ; yü ; k memnuniyet duymaktadır . Bu anlaşmanın Tü ; rk Hava Yolları markasına bü ; yü ; k değer katacağı kanaatindeyim . Manchester United gibi her konuda 1 . sınıf kalite ile en iyiyi amaç ; lamaktayız . Tü ; rk Hava Yolları , bu sponsorluk anlaşmasına bü ; yü ; k ö ; nem vermektedir , dü ; nyanın en ö ; nemli futbol kulü ; plerinden biri ile ç ; alışmaktan bü ; yü ; k heyecan duymaktayız . '