Gaziantepspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı.

  Teknik Direktö ; r Jose Couceiro ' nun yurtdışında olması sebebiyle yardımcı antrenö ; rler yö ; netiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve aç ; ma - germe egzersizleriyle başladı . Antrenmanın ana bö ; lü ; mü ; nde iki gruba ayrılan takımda , Trabzonspor karşılaşmasında ilk on birde gö ; rev alan oyuncular maç ; ertesi programlarını sahada rejenerasyon ç ; alışması yaparak tamamladı . Diğer oyuncularla istasyon ç ; alışmaları yapıldı . Tedaviler devam eden Ferdi ve Cenk fizyoterapistler eşliğinde ç ; alıştırılırken , Tomas takımla birlikte ç ; alışmalara başladı .

Kırmızı-siyahlı futbolculardan Olcan Adın , ' Trabzonspor maç ; ında ç ; ok iyi mü ; cadele sergiledik , gü ; zel bir oyun ç ; ıkardık . Son dakika golü ; yle bir puan aldık . Bizde daha ö ; nceki maç ; larımızda son dakika golleriyle ç ; ok maç ; kazanmıştık . Bu sefer tam tersi oldu , buda bizi ü ; zdü ; . Bu hafta Tü ; rkiye ve Avrupa ' nın sayılı kulü ; plerinden Fenerbahç ; e ile oynayacağız . Daha ö ; nce Fenerbahç ; e ' de oynadım , benim iç ; in farklı bir heyecan olacak . Fenerbahç ; e iyi futbol oynuyor ama , bunu sonuca yansıtamıyorlar . Biz Şü ; krü ; Saraç ; oğlu ' na kazanmak iç ; in gideceğiz ' dedi .

Golcü ; futbolcu Julio Cesar da , ' Trabzonspor maç ; ında son dakikada yediğimiz golden dolayı ü ; zgü ; nü ; z . Bu hafta Fenerbahç ; e ile oynayacağız . Bu maç ; farklı olacak , ç ; ü ; nkü ; Fenerbahç ; e ' nin stadında oynayacağız . Ç ; ok iyi taraftar desteği var , ç ; ok iyi ortam var . Oynadıkları zaman kendilerini iyi hissediyorlar . Bizim iç ; in ç ; ok zor bir maç ; olacak , ç ; ok iyi hazırlanmamız lazım . Hazırlıklarımızı bitirdikten sonra maç ; ta bakacağız duruma . Bü ; yü ; k takımların bö ; yle dü ; şü ; ş anları olabilir ama Fenerbahç ; e ' nin dü ; şü ; şü ; devam ettireceğini dü ; şü ; nmü ; yorum . Gaziantepspor maç ; ı onlar iç ; in ç ; ok ö ; nemli . Ç ; ok iyi konsantre olacaklar , onlar kadar bizimde konsantre olmamız lazım ' diye konuştu .