Galatasaray-Ankaragücü maçında çıkan kavgada üst tribünden düştü

Dün geceki Galatasaray -Ankaragücü maçında Galatasaray üst tribününden düşen Kamil Özen'in durmunun ciddi olduğu ve şu an yoğum bakım servisinde gözetim altında olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakım ünitesine alınan ve kafası ile kollarında kırık olduğu belirtilen Özen'in sağlık durumunun çok ciddi olduğu bildirildi.

Bu arada, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ve Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin de hastaneye gelerek Özen'in durumu hastane yetkililerinden bilgi aldığı öğrenildi.

Savaşa mı maça mı?

Öte yandan Galatasaray - Ankaragücü maçı öncesi iki kulübün fanatik taraftar grupları arasında kavga çıktı. Polis, Ankaragücü taraftarlarının otobüsünde yaptığı aramada çok sayıda kesici alet bulunca 43 kişi gözaltına aldı.

Galatasaray - Ankaragücü maçını izlemek için İstanbul'a gelen fanatik taraftar grubu 'Ankara Gecekondu', Galatasaray taraftarlarıyla karşılaşınca, iki grup arasında tartışma başladı. Galatasaray Sokak'ta başlayan tartışma kavgaya dönüşünce taraftarlara polis müdahale etti.

Gerginliği yatıştıran polis, Ankara Gecekondu grubunun 2 otobüsünde yaptığı aramada çeşitli boylarda onlarca satır, bıçak, demir çubuk ve tornavida buldu. Ankara Gecekondu grubunan 43 taraftarı gözaltına alınarak Şişli Polis Merkezi'ne gözetim altına alındı.