Dünya Kupası'na en acı veda

Dün oynanan Milan-Chievo karşılaşmasında aşil tendonu yırtılan İngiltere Milli Takım eski kaptanı ve şu an Milan'ın oyuncusu olan David Beckham, Dünya Kupası'na katılamayacak.

Aşil tendonunda meydana gelen yırtılma nedeniyle 5-6 ay sahalardan uzak kalabileceği belirtilen 34 yaşındaki milli futbolcu Beckham'ın,Dünya Kupası'na dördüncü kez katılan ilk İngiliz futbolcu olma hayalleri de suya düştü.

SOL AYAĞINI TUTTU VE AĞLAYARAK DOKTOR ÇAĞIRDI

Dün oynanan Milan-Chievo karşılaşmasının son dakikalarında topla başbaşa kalan David Beckham, sol ayağında ansızın meydana gelen bir sorun nedeniyle acı içerisinde kıvranmaya başladı.
Dünya Kupası hayaline acı veda

5-6 AY YEŞİL SAHALARDAN UZAK KALACAK

Çimlere uzanan ve ağlayarak doktor çağıran Beckham'a ilk müdahaleyi kulüp doktoru Jean Pierre Meersseman yaptı. Ünlü futbolcunun bacağın baldır kesimindeki kası, topuğa bağlayan ip biçimindeki kirişinde yani aşil tendonunda yırtılma meydana geldiğini açıklayan Meersseman, Pazartesi günü Finlandiya'ya gideceğini ve uzman cerrah Sakari Orava tarafından tedavi göreceğini belirterek, en az 5-6 ay yeşil sahalardan uzak kalacağını ifade etti.

Beckham'ın talihsiz bir şekilde sakatlanmasının ardından Chievo karşısında 10 kişi kalan AC Milian, karşılaşmayı 1-0 kazanarak sahadan yine de galip ayrıldı.