Beşiktaş Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak

Turkcell Süper Ligi'nin 25.haftasının kapanış karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Beşiktaş bu maçtan galibiyetle ayrılıp şampiyonluk mücadelesini sürdürmek istiyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftası bugün oynanacak Denizlispor- Beşiktaş maçı ile tamamlanacak.

Beşiktaş bu maçtan 3 puanla ayrılması durumunda ligde ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önüne geçip şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlamış olacak.

Turkcell Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmayı da kazanan Beşiktaş hem bu seriyi devam ettirmek hem de şampiyonluk yarışına havlu atmamak için mücadele edecek.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Bu mücadeleyi Abdullah Yılmaz yönetecek.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tello, Holosko ve İbrahim Toraman'ın yanı sıra İsmail ve Nobre'nin de durumlarının iyi olduğu ve Mustafa Denizli'nin, tüm oyuncularını Denizli'ye götürdüğü belirtildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyen Ernst'in de durumunun düzeldiği ve forma giyebilecek düzeye geldiği öğrenildi.

Ligde zor günler geçiren Denizlispor, ligde oynadığı son 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmezken, oynadığı güzel futbol ile kümede kalma mücadelesi veriyor.

Denizlispor'da Güray'ın dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

OLASI 11'LER


DENİZLİSPOR
Özden
Ahmet Burak
Çağlar
Braga
Ibrahim
Koffi
Fatih
Berberovic
Youla
Roberts
Angelov

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Ekrem
Sivok
Ferrari
Ibrahim Üzülmez
Ibrahim Toraman
Ernst
Fink
Tello
Nihat
Bobo